LEDIG STILLING PÅ UNIVERSITETET I SØRØST-NORGE

Ingeniør - Industrimasterprogrammet i Informatikk

Søknadsfrist: 15.04.2024

Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge, USN, er blant landets største høyere utdanningsinstitusjoner med rundt 18 000 studenter og 1 900 ansatte fordelt på åtte ulike campuser.

Vi tilbyr profesjonsorienterte og arbeidslivsrettede utdanninger, forskning og kunnskapsformidling med høy internasjonal kvalitet. Målet vårt som universitet er å skape verdier både for den enkelte student og for næringslivet, offentlig sektor og samfunnslivet ellers. Dette gjør vi med våre aller beste virkemidler: utdanning og forsking.

USN er et samfunnsengasjert og arbeidslivsintegrert universitet og fokuserer på praksisnær, profesjonsorientert og anvendt forskning og utdanning. Studentene skal møte innovative undervisningsformer og utfordrende studier tett koblet til samfunnets krav og behov. De skal lære å mestre et samfunn og arbeidsliv i endring. Universitetet skal møte de store samfunnsutfordringene med kunnskap og kompetanse som bidrar til praktiske løsninger, strukturelle endringer og nye tenkemåter. 

Universitetet i Sørøst-Norge (USN) tilbyr, gjennom vårt nettverk med bedrifter i Norge, mer enn 20 jobber til våre Industrimasterstudenter i informatikk høsten 2024.

Mer informasjon om virksomheten finner du på www.usn.no

Industrimasterprogrammet i informatikk ved USN

Vi søker deg som er ingeniør og som ønsker å kombinere en MSc-utdanning med en 50 % ingeniørstilling

Om stillingene

Har du en bachelor innen data/informatikk og kan tenke deg en master? Da kan industrimasterprogrammet i Informatikk ved USN, campus Kongsberg være en god utviklingsbane for deg.

Industrimasterprogrammet i Informatikk har i år mer enn 20 ledige stillinger, og vi ser etter deg som har en bachelorgrad som ingeniør, i realfag eller tilsvarende.

Vi har ca. 40 partnerbedrifter i mange bransjer som ansetter våre studenter i en 50 % betalt ingeniørstilling, samtidig som de tar mastergraden i Informatikk. Varigheten på et masterløp i kombinasjon med 50 % jobb er tre år fra oppstart. 

Om industrimasterprogrammet i informatikk

Universitetet i Sørøst-Norge (USN) har mange års erfaring (startet i 2006) med industrimasterprogrammet, og studentene er svært fornøyde med å få relevant jobberfaring underveis i studiet. Som industrimasterstudent får du uvurderlig erfaring, inntekt og et nettverk som vil være nyttig når du er ferdig med studiet. Mange studenter får tilbud om, og velger, en stilling i bedriften de har jobbet i under studiet, men det er ingen forpliktelse.

Ved å velge master i informatikk kan du få en spesialist mastergrad i Embedded Systems eller Cyber Security, eventuelt en generell master.

Du utvikler deg gjennom å studere og arbeide som ingeniør parallelt med studiet. Du vil opparbeide både systemteknisk og personlige kompetanser som er verdifull for dine karrieremuligheter videre i livet.

Les mer om industrimasterprogrammet i informatikk. 

Våre partnerbedrifter

Dette er et utvalg av partnerbedriftene som ønsker å ta inn informatikk-studenter fra høsten 2024:

 • Applied Autonomy
 • Barnfind Technologies
 • CLEVR
 • DNV Imatis
 • HMH
 • Horten Kommune
 • Init (tidligere NEBB)
 • Jotron
 • Kongsberg Gruppen
 • Mnemonic
 • Nordic Batteries
 • Rheinmetall
 • Semcon
 • TehnipFMC
 • Telemark Sentralsykehus
 • Visitech

Andre opplysninger

Du kan bo der bedriften du jobber i er lokalisert. Hvert kurs gjennomføres i løpet av 6 uker, hvorav uke 2 er selve kurset som er samlingsbasert på campus i Kongsberg. De øvrige ukene er forberedelse, oppgaveløsninger og eksamen og kan gjennomføres hos arbeidsgiver.USN hjelper deg til å møte industriens behov for kunnskap og kompetanse gjennom dette studieprogrammet, og våre partnerbedrifter er med på å forme innholdet i studiet, slik at USN leverer den kompetansen våre industripartnere og norsk industri etterspør. 

Kontaktinformasjon

For spørsmål om stillingen:

 • Bedriftskontakt Espen Sem, epost: espen.sem@usn.no

Slik søker du

Universitetet i Sørøst-Norge benytter elektronisk søknadsbehandling. Søkere til stillingene og studiet må registrere sin søknad og CV med vedlegg elektronisk via våre nettsider. Det er viktig at det søkes via lenken, og ikke via søk her knappen på stillingsannonsen.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS