Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)
Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Laboratorieingeniør (overingeniør SKO 1087) ved Avdeling for molekylærmedisin

Søknadsfrist: 16.01.2022

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Institutt for medisinske basalfag arbeider for å øke basalmedisinsk kunnskap slik at vi kan forstå normale prosesser, gi innsikt i mekanismer som forårsaker sykdom, og fremme god helse. Instituttet er ansvarlig for basalfagene i profesjonsutdanningen i medisin og for masterutdanningen i klinisk ernæring, og har i overkant av 300 ansatte i vitenskapelige, tekniske og administrative stillinger.

Om stillingen

Institutt for medisinske basalfag har et ledig 100% vikariat som laboratorieingeniør (overingeniør SKO 1087) ved Avdeling for molekylærmedisin. Vikariatet vil i første omgang vare i seks måneder, men det vil kunne bli mulighet for forlengelse. Vi ønsker oppstart så snart som mulig. Arbeidsoppgavene for laboratorieingeniøren er knyttet til Immunbiologisk laboratorium ved Seksjon for anatomi. Stillingen er dels finansiert av UiO-midler og dels fra eksterne prosjektmidler.

Arbeidsoppgaver

Stillingen er knyttet til drift av flowcytometere og et imaging-flowcytometer ved Seksjon for anatomi, Avdeling for molekylærmedisin. Arbeidsoppgavene inkluderer daglig drift av flowcytometri-fasiliteten og hjelp med eksperimentell design og tolkning av resultater. I tillegg skal ingeniøren delta i prosjekter ved Immunbiologisk laboratorium, som vil inkludere både molekylærbiologiske, cellebiologiske og immunologiske teknikker.

Kvalifikasjonskrav

 • relevant utdanning fra universitet eller høyskole, helst mastergrad, minimum tilsvarende bachelornivå innenfor biologiske fag. Realkompetanse kan erstatte utdanningskravet.
 • kompetanse i flowcytometri
 • relevant praktisk laberfaring
 • god skriftlig og muntlig kommunikasjonsevne på norsk og engelsk

Ønskelig kompetanse/erfaring

 • tidligere erfaring med molekylærbiologiske metoder
 • tidligere erfaring med enkeltcelle RNA-sekvensering
 • tidligere erfaring med cellekulturer, transfeksjoner og cellekloning

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har evner å arbeide selvstendig, strukturert og effektivt, og som er serviceinnstilt og interessert i å gi opplæring. Du kan samarbeide med mange ulike mennesketyper i et internasjonalt miljø. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

 • lønn som overingeniør kode 1087 fastsettes etter individuell vurdering innenfor et spenn mellom kr 516 100 - 583 500 kr 490 600, avhengig av kompetanse
 • fleksibel arbeidstid og gode velferdsordninger
 • trening i arbeidstiden
 • god pensjonsordning og gunstig lån i Statens Pensjonskasse

Søknaden skal inneholde

 • søknadsbrev
 • CV
 • vitnemål, attester, liste med 2-3 referanser (navn, tilknytning til søker, epostadresse og telefonnummer)

Søknad (evt. med vedlegg) må sendes inn via vårt rekrutteringssystem Jobbnorge.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Inkludering og mangfold er en styrke. UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju.

I tillegg ønsker UiO at våre medarbeidere i størst mulig grad gjenspeiler mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer derfor kvalifiserte søkere med redusert funksjonsevne til å søke stillingen. Som IA-bedrift vil vi legge forholdene til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Kontaktinformasjon

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS