LEDIG STILLING VED NILU

Senioringeniør (kjemisk laboratorium)

Søknadsfrist: 15.03.2021

NILU

NILU - Norsk institutt for luftforskning skal gjennom forskning øke forståelsen for prosesser og effekter knyttet til atmosfærens sammensetning, klimaendringer, luftkvalitet og miljøgifter.NILU har en sterk posisjon nasjonalt og internasjonalt, og er innenfor utvalgte fagfelt blant de ledende fagmiljøer i verden. NILU har ca. 165 ansatte.

Om stillingen

NILU er på jakt etter en nytenkende, engasjert og nøyaktig senioringeniør som skal få et særskilt ansvar for metodeutvikling og automatisering på vårt laboratorium for prøveopparbeiding av organiske miljøgifter.

Vi vil gjerne få inn en ny kollega som har sterk interesse for å søke etter gode løsninger på utfordringer, og som ønsker å bidra til ny- og videreutvikling av laboratoriet. Vi leter etter en person som samarbeider tett og godt med andre, men som også trives med å jobbe selvstendig i perioder.

Den som ansettes skal også bidra i det daglige arbeidet med prøver og klargjøring for instrumentell analyse, men får altså en sentral rolle i utvikling av metoder og prosedyrer med hensyn på effektivisering, automatisering og generelt forbedring av våre laboratorierutiner.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring med metodeutvikling og automatisering fra et organisk kjemisk laboratorium
  • Master eller bachelor-utdanning innenfor et relevant fagområde
  • Gode norsk og engelskunnskaper, både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

  • Kreativ, fleksibel og nytenkende, men også ryddig og nøyaktig
  • Engasjert, med evne til og interesse for å jobbe i team
  • Ansvarsfull og selvstendig

Vi tilbyr

Stillingen er en 100% stilling og er tilknyttet seksjon for organisk prøveopparbeiding som er en del av NILUs største avdeling: Avdeling for miljøkjemi (MILK).

MILK arbeider med forskning og sporanalyser av organiske og uorganiske miljøgifter og jobber med etablerte og nye problemstillinger i hele miljøet. Laboratoriene har avanserte instrumenter for analyse, og har også mulighet for automatisert prøveopparbeidelse.

Spørsmål om stillingen

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS