Ledig stilling ved NILU

Laboratorieingeniør – analyser av organiske miljøgifter

Søknadsfrist: 21.10.2020

NILU

NILU - Norsk institutt for luftforskning skal gjennom forskning øke forståelsen for prosesser og effekter knyttet til atmosfærens sammensetning, klimaendringer, luftkvalitet og miljøgifter. NILU har en sterk posisjon nasjonalt og internasjonalt, og er innenfor utvalgte fagfelt blant de ledende fagmiljøer i verden. NILU har ca. 165 ansatte.

NILU tilbyr en spennende midlertidig stilling (100%) som ingeniør innen fagområdet organiske miljøgifter, med mulighet for fast ansettelse. Vi leter etter en serviceinnstilt person med evnen til å arbeide både selvstendig og i team med praktisk laboratoriearbeid på området analytisk organisk analyse. Den ansatte vil bl.a. få ansvar for opparbeiding av miljøprøver, delta i utvikling av opparbeidelsesmetoder og rutinemessig drift av avdelingens moderne LC-MS og GC-MS instrumenter. Som laboratorieingeniør vil du samarbeide tett med hyggelige og høyt kompetente kolleger i seksjonen.

Formell kompetanse eller Utdanning/erfaring

  • Minimum 3-årig høyskoleutdanning/bachelor i kjemi. Både nyutdannede og personer med noen/flere års erfaring er velkomne til å søke. (Kandidater med doktorgrad (PhD) vil ikke bli vurdert for denne stillingen).

Personlige egenskaper:

  • Være serviceinnstilt
  • Ta ansvar og vise selvstendighet og initiativ
  • Ryddig og nøyaktig
  • Være effektiv, systematisk og strukturert
  • Vise gode samarbeidsevner og utvise fleksibilitet

Vår styrke er høy kompetanse, et godt kollegialt miljø, interessante faglige utfordringer og fokus på utvikling. Vi er opptatt av kreativitet, kunnskapsdeling og trivsel. Instituttet har fleksitidsordning, god pensjonsordning og fri gruppe- og ulykkesforsikring.

Engasjementets varighet er ut 2021, med mulighet for forlengelse.

Stillingen tilhører Seksjon arktisk miljø, som tilhører Avdelingen Miljøkjemi (MILK). MILK arbeider med forskning og sporanalyser av organiske og uorganiske miljøgifter og jobber med nye og etablerte problemstillinger i hele miljøet. Avdelingen har kompetanse på alle typer miljøprøver fra luft, vann og sedimenter til biologisk materiale.

Seksjon for arktisk miljø holder til i moderne og trivelige lokaler i Framsenteret i Tromsø, og har for øvrig omfattende samarbeid med nasjonale og internasjonale FoU-miljøer. Besøk gjerne våre websider på www.nilu.no for mer informasjon om vår virksomhet.

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Søknad sendes via vår søkerportal på www.finn.no Finn-kode: 194045761 snarest og senest innen 21.10.2020.

Søknad, CV, attester og vitnemål bes vedlagt som en samlet PDF-fil.NILU benytter bakgrunnssjekk i sin rekrutteringsprosess.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS
Powered by Labrador CMS