Ledig stilling på Høyskolen Kristiania

Ledig stilling som fagansvarlig for Frontend-utvikling Oslo

Søknadsfrist: 19.08.2020

Fagskolen Kristiania

Fagskolen Kristiania er eid av utdanningsstiftelsen Høyskolen Kristiania, og tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning i Oslo, Bergen og på nett. Fagskolen Kristiania har rundt 1200 studenter, ca 70 ansatte og et spennende utdanningstilbud innen fagområdene design, kommunikasjon og teknologi, helse og oppvekst, samt økonomi og administrasjon. Fagskolen har en fagområdeakkreditering innen design, kommunikasjon og teknologi og er praktisk rettet med tett relasjon til arbeidslivet. Som del av en stiftelse har vi solid økonomi, der overskudd går tilbake til fagskolen og blir investert til det beste for fagskolestudentene.


Fagskolen Kristiania tilbyr høyere yrkesfaglige utdanninger innenfor design, kommunikasjon og teknologi. Vi søker en initiativrik og resultatorientert kollega med gode samarbeidsevner og faglig integritet. Du har administrative og organisatoriske evner, men trives også med å undervise, engasjere og motivere studenter gjennom studieløpet. Du blir en del av et team innen design og kommunikasjonsstudiene som arbeider med utvikling innad og på tvers av utdanningene.

Du er en dyktig og erfaren fagperson som har relevant høyere utdanning og arbeidserfaring innen frontend-utvikling. Du bør ha inngående kjennskap til HTML, CSS og JavaScript, og gjerne erfaring med frontend-rammeverk som React, Vue eller liknende. Du har god forståelse for webstandarder og bransjerelevante utviklingsverktøy og prosesser. I tillegg til faglig solid kompetanse vil personlige egenskaper som evne til å ta initiativ og bygge relasjoner, bli vektlagt.

Utdannelse og erfaring

  • Høyere utdanning
  • Relevant yrkeserfaring
  • Praktisk pedagogisk erfaring og kompetanse er en fordel
  • Beherske relevant programvare

Arbeidsoppgaver

  • Medansvar for avdelingens ledelse
  • Gjennomføring og videreutvikling av fagskolestudiet
  • Dialog og relasjonsbygging med bransjenettverk
  • Faglig ansvar for lærere på studiet
  • Undervisning, veiledning og sensureringsarbeid på studiet

Vi tilbyr

Et godt faglig og kreativt arbeidsmiljø i en utviklingsorientert fagskole, med store muligheter for å påvirke eget arbeidsfelt. Du blir en del av et miljø med bred kommunikasjonskompetanse hvor du får samarbeide med erfarne og dyktige kollegaer og engasjerte studenter.

Har du spørsmål om stillingen eller er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss?

Ta kontakt med:

Søkere bes legge ved CV med fullstendige opplysninger om utdanning, praksis og annen faglig virksomhet, samt kopier av vitnemål.

Søknadsfrist: Snarest.

Vi oppfordrer deg til å søke med en gang hvis du føler at denne rollen kan være noe for deg da vi gjennomgår og innkaller aktuelle kandidater til intervju fortløpende. Når vi finner riktig kandidat avsluttes prosessen.

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.

Kontaktpersoner:

Søk