LEDIG STILLING PÅ HØYSKOLEN KRISTIANIA

Fagansvarlig - Design Thinking

Søknadsfrist: 15.11.2020

Høyskolen Kristiania

Fagskolen Kristiania leverer utdanning innen fagområdene design, kommunikasjon og teknologi, helse og oppvekst, samt økonomi og administrasjon. Med rundt 1 700 studenter og et bredt utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Fagskolen Kristiania en ledende aktør innen høyere yrkesfaglig utdanning i Norge. Som en del av stiftelsen Høyskolen Kristiania, jobber vi for å kunne tilby utdanning etterspurt av yrkeslivet, med mål om å bli Norges første uavhengige universitet. Våre studenter skal ha kunnskaper, ferdigheter og generell kompetanse som gjør dem ettertraktet og aktuell for arbeidslivet.

Har du kompetanse i Design Thinking, brukeropplevelser og formidling?

Vi har ledig stilling som fagansvarlig på vårt ettårige studium i Design Thinking i praksis.

Som fagansvarlig for dette studiet har du kompetanse innen designprosesser, prosjektledelse og innovasjon. Design thinking kobler design, teknologi og økonomi i et virkningsfullt verktøy for å løse komplekse problemstillinger. Du har solid kjennskap til design thinking metodikk og setter mennesket i sentrum i de prosjekter du er involvert i.

Vi ser etter deg som har erfaring innen ledelse og metodikk. Du må trives med å formidle og har et ønske om å engasjere og motivere studenter. Du har relevant utdanning på høyskolenivå og minimum 3 års relevant arbeidserfaring.

Du blir en del av avdelingen for design og kommunikasjonsstudiene på Fagskolen og er med i teamet som arbeider med utvikling innad og på tvers av utdanningene. Som person er du initiativrik, en god planlegger og har evne til å gjennomføre flere oppgaver parallelt. Du samarbeider godt med andre mennesker og bidrar med positiv energi inn i arbeidet.

Kompetanse og egenskaper

 • Høyere utdanning innen design og design thinking
 • Ønskelig med praktisk pedagogisk erfaring og kompetanse
 • Relevant yrkeserfaring med bruk av designmetodikk i innovasjon og tjenesteutvikling
 • Beherske relevant programvare

Arbeidsoppgaver

 • Medansvar for avdelingens ledelse
 • Gjennomføring og videreutvikling av fagskolestudiet
 • Utviklingsarbeid for skolen i samarbeid med lærere og ledelse
 • Dialog og relasjonsbygging med bransjenettverk
 • Planlegging, utvikling og organisering av undervisning og faglig opplegg
 • Faglig ansvar for lærere på studiet
 • Undervisning, veiledning og sensurering

Vi tilbyr

Hos oss får du mulighet til å jobbe i et godt og kreativt arbeidsmiljø i en utviklingsorientert fagskole med store muligheter for å påvirke eget arbeidsfelt. Du blir en del av et miljø med hyggelige og dyktige kolleger med bred faglig kompetanse som du også vil naturligvis samarbeide tett med.

Har du spørsmål om stillingen eller er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss?

Ta kontakt med:

Viktig informasjon om rekrutteringsprosessen:Vi kjører prosessen som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres digitalt.

Søkere bes legge ved CV med fullstendige opplysninger om utdanning, praksis og annen faglig virksomhet, samt kopier av vitnemål.

Søknadsfrist: 15.11.2020

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.

Kontaktpersoner:

Søk

Powered by Labrador CMS