Stipendiat i Kommunikasjon og ledelse - «Sosial inkludering gjennom idrett»
Søknadsfrist: 03.11.2023
Publisert
Kristiania
Høyskolen Kristiania er Norges største selvstendige høyskole med 18 000 studenter. Vårt samfunnsoppdrag er å bidra sterkt til Norges sosiale og økonomiske utvikling gjennom problemdrevet og anvendt kunnskapsutvikling og -formidling, i nært samarbeid med offentlig og privat sektor. Studentene kan velge fra en stor portefølje av studieprogram på bachelor- og masternivå som tilbys i Oslo, Bergen og nett. Blant disse er studieprogrammer i ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, informatikk, informasjonsteknologi, helsefag, innovasjon og kreativ kunst. De to ph.d.-programmene ved Høyskolen Kristiania dekker de fleste av disse fagområdene. For mer informasjon om ph.d.-programmene, se her.
Stipendiat i Kommunikasjon og ledelse i forskningsprosjektet «Sosial inkludering gjennom idrett»
Høyskolen Kristiania tilbyr en stipendiatstilling i Kommunikasjon og ledelse for en åremålsperiode på tre (3) år fra januar 2024. I løpet av denne tiden vil den som tilsettes bli ansatt ved Institutt for ledelse og organisasjon og inngå i et forskerteam med ambisiøse planer om å videreutvikle forskning og pedagogisk virksomhet ved høgskolen.
Om stillingen
Stipendiatstillingen er en treårig fulltidsstilling som innebærer 30 studiepoeng obligatorisk kursarbeid. Dette tilsvarer ett semester av studiet. Den resterende tiden er forbeholdt utvikling og fullføring av et selvstendig forskningsprosjekt, i form av en skriftlig avhandling. Stipendiaten forventes å bo og arbeide i Oslo-regionen i ansettelsesperioden og delta aktivt i faglige og sosiale aktiviteter ved Kristiania.
Om prosjektet
Ph.d.-prosjektet er tilknyttet prosjektet «Sosial inkludering gjennom idrett» ved Høyskolen Kristiania. I tråd med Europakommisjonens arbeid med integrering, mangfold og samfunnsutvikling gjennom idrett, er målet med dette overordnede prosjektet å utforske hvordan idrettsorganisasjoner inkluderer sårbare grupper i sine aktiviteter. Prosjektet er tilknyttet forskningsgruppen Workplace, Inclusion and Diversity (WID) ved Høyskolen Kristiania.
Prosjektet vil undersøke hvordan samarbeidet mellom organisasjonen «Idretten skaper sjanser» (IDS), Norges Rytterforbund (NRYF) og lokale rideklubber bidrar til inkludering, mestring og medvirkning for mennesker med rusutfordringer. Ved å undersøke hvorvidt organiseringen, ledelsen og kommunikasjon i samarbeidet fremmer eller hindrer partene i å nå sine mål, er hensikten for det første å skape ny kunnskap sosial inkludering gjennom idrett. For det andre vil prosjektet gi praktiske innspill til hvordan initiativ som «Idretten skaper sjanser» kan utvikles videre.
Den som tilsettes må utforme et selvstendig prosjekt som passer med hovedprosjektets tema og problemstillinger. Den som tilsettes skal formulere prosjektet slik at det er en integrert del av kunnskapsutviklingen innenfor det området dette hovedprosjektet tar opp.
Kvalifikasjoner og personlige egenskaper
Nødvendige kvalifikasjoner:
Mastergrad (120 ECTS eller tilsvarende) i samfunnsvitenskapelige fag, psykologi, eller ledelses- og organisasjonsstudier med karakteren B eller bedre på masteroppgaven og for mastergraden totalt. Masteroppgaven skal være på minimum 30 studiepoeng eller tilsvarende.
Relevant bachelorgrad på 180 studiepoeng
Ferdigheter i både skriftlig og muntlig engelsk
Beherske et skandinavisk språk på grunn av nødvendigheten av å kommunisere med prosjektpartnerne fra begynnelsen
Personlige egenskaper:
Sterkt motivert for å drive selvstendig forskning
Gode kommunikasjons - og samarbeidsevner
Sterke analytiske evner
Evne, vilje og kapasitet til å arbeide selvstendig, systematisk og målrettet
Fokus på gjennomføring av prosjekter og oppnåelse av mål
Det vil bli lagt vekt på personlig egnethet for stillingen.
Søknaden din må inneholde:
Et kort følgebrev (maksimalt 2 sider), inkludert en kort redegjørelse for dine forskningsinteresser og motivasjon for stillingen.
Offisielle vitnemål og diplomer på et skandinavisk eller engelsk språk. Hvis originalen er på et annet språk enn disse, skal både den originale og en engelsk oversettelse sendes inn.
CV
Masteroppgave
Eventuelle relevante publikasjoner
Navn og kontaktinformasjon til to referansepersoner. (Bør fortrinnsvis være hovedveileder/veileder for masteroppgaven.)
En skisse til et forskningsprosjekt på maksimalt fem (5) sider. Se her for mal.
Høyskolen Kristiania vil kun behandle søknader som sendes inn via vårt elektroniske rekrutteringssystem. Alle dokumenter må lastes opp i dette systemet for at søknaden din skal bli vurdert. Dokumentene må være på engelsk eller et skandinavisk språk. Oversettelser må være autorisert og du må være forberedt på å presentere originaler under et potensielt intervju. Kristiania gjennomfører dokumentverifisering for å sikre en reell evaluering og rettferdig konkurranse for deg som kandidat. Ufullstendige søknader vil ikke bli vurdert.
Evaluering av søkerne
Alle komplette søknader fra kvalifiserte søkere vil bli vurdert av en sakkyndig komité.
Kandidaten må være tatt opp på ph.d.-programmet senest tre måneder etter signering av arbeidsavtalen. For å bli akseptert til dette programmet, må man oppfylle følgende krav:
relevant bachelorgrad på 180 studiepoeng, og
en relevant mastergrad på 120 studiepoeng (eller integrert bachelor og master) med minimum 30 studiepoeng masteroppgave, og med karakter tilsvarende norsk/europeisk karakter B eller høyere både i gjennomsnitt for mastergraden totalt og for masteroppgaven
Vi tilbyr:
En spennende jobb i et dynamisk fagmiljø i en organisasjon med ambisjoner
Et hyggelig og stimulerende arbeidsmiljø med gode kolleger
Gode muligheter for faglig utvikling
Gode forsikrings- og pensjonsordninger
Bedriftsidrettslag og treningsfasiliteter
Moderne arbeidsplass i Oslo sentrum
Startlønnen er 532,200 kroner per år.
Høyskolen Kristiania ønsker velkommen og oppmuntrer alle kvalifiserte til å søke på stillingen. Kvinner og personer med minoritetsbakgrunn oppfordres særlig til å søke.
Vi bruker bakgrunnssjekker fra Semac i vår rekrutteringsprosess.