LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTTS

Rådgivere til engasjement

Søknadsfrist: 09.02.2020

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har omkring 700 ansatte, hvor over 500 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Vil du stå i spissen for kvalitetsstyring og prosessutvikling hos oss?

Vi søker rådgivere til engasjement!

2021 er startskuddet for en spennende fremtid på FFI, og vi søker nå etter flere kolleger som har lyst til å være med på reisen.

Vi ser nå etter deg som har erfaring med kvalitetsstyring og prosessutvikling, og som motiveres av tanken på å gå inn i en nyopprettet stilling i en ny avdeling. Du kommer til å være instituttets dedikerte ressurs innen kvalitetsstyring, som blant annet innebærer at du skal være systemeier for vårt kvalitetssystem. Du skal stå i spissen for utviklingen av området, kurse ansatte i bruken av kvalitetssystemet, samt støtte prosesseiere og prosessansvarlige i arbeid med prosessutvikling.

Vi ser etter to rådgivere til ett års engasjement, hvor det ene engasjementet vil ha mulighet for ett års forlengelse.

Flere eksempler på arbeidsoppgaver er:

  • Etablere og forvalte en metode for kontinuerlig forbedring ved FFI.
  • Bidra med verktøy og kompetanse i prosesskartleggingsarbeid og implementering av endringer ved instituttet, slik at FFI kan oppnå optimal ressursbruk og settes i stand til å utvikle prosesser som underbygger god kvalitet i alle ledd.
  • Forvalte den funksjonelle delene av FFIs kvalitetssystem.
  • Være et tilgjengelig fagmiljø til støtte for ledere i forbedringsarbeid.
  • Bidra til å bygge opp en kultur som stimulerer til arbeid med kontinuerlig forbedring.

Nødvendige kvalifikasjoner er relevant utdanning fra universitet/høgskole på masternivå. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.

Du må ha erfaring med kvalitetsstyring, og god innsikt i sammenhengen mellom kvalitetsstyring og virksomhetsstyring.

Erfaring med utvikling av kvalitetssystemer, samt innsikt i forsvarssektoren vil være en fordel.

Som person har du gode analytiske ferdigheter, evne til å tenke strategisk og til å se instituttet som helhet. Du trives i samarbeid med andre, har sterk integritet og er strukturert, selvstendig og proaktiv i arbeidet ditt.

Det er nødvendig med gode fremstillingsevner på norsk og engelsk. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Les mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Vi kan tilby utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig og utviklingsorientert miljø. Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, bedriftsidrettslag, avtale med treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging. FFI ønsker flere kvinner i denne typen stillinger, kvinner oppfordres derfor til å søke.

Lønnsinnplasseringen på FFI følger Statens lønnsregulativ, og beregnes ut ifra relevans og nivå på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte:

  • Rådgiver kvalitetsstyring, Liv Ingrid Wanvik, tlf. 959 060 34

Send elektronisk søknad vedlagt kopier av vitnemål fra videregående og høyere utdanning samt attester fra arbeidserfaring, innen 9. februar 2021. Ref.nr. 2021/00100.

Referansenr: 2021/00100

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS