LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTT

Fagansvarlig tegning og modellering

Søknadsfrist: 06.02.2023

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har over 770 ansatte, hvor rundt 600 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Vår EBA-enhet (eiendom, bygg og anlegg) drifter, vedlikeholder og utvikler FFIs bygningsmasse og uteområder. Bygningsmassen er på ca. 33 000 m2 og består av kontorer, fellesarealer og av forskjellige og til dels kompliserte spesiallaboratorier med strenge krav til luftkvalitet og miljø.

Vi søker nå etter en vikar som skal jobbe med teknisk tegning og modellering for vår tegner som skal ut i permisjon. Du vil være en del av avdelingens utviklingsenhet, og du vil få spesielt ansvar for tekniske tegninger (AutoCAD/ Revit/ Fusion 360) og 3D-modeller. Du vil også få ansvaret for å utvikle og etablere/forbedre krav til dokumentasjon (for eksempel tegning og system) og bistå med tegningsunderlag for prosjektering, kalkulasjon og beskrivelser. Vikariatet er ett år.

Arbeidsoppgavene dine vil i hovedsak være å utarbeide og bidra med tegningsunderlag (prosjektering) for kalkulasjon og beskrivelser i interne prosjekter.

Du vil også få ansvaret for å utvikle, etablere og forbedre krav til tegninger og modeller og kontrollere leveranser i henhold til kravene.

Du:

  • er trygg i rollen din
  • arbeider strukturert
  • er resultat- og løsningsorientert
  • motiveres av å levere gode resultater sammen med dine kolleger
  • er nysgjerrig på faget ditt og er opptatt av å holde deg oppdatert
  • kan kommunisere godt skriftlig og muntlig, både på norsk og engelsk.

Du trives med arbeid i team og liker å dele kunnskap med de rundt deg. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Nødvendig kompetanse er relevant utdanning som tekniske tegner, fortrinnsvis i kombinasjon med relevant fagbrev og/eller annen teknisk utdanning. Vi ønsker at du har minst ett års erfaring fra bygningsinformasjonsmodellering (BIM) og teknisk tegning, og er vant til å bruke Revit og AutoCad.

Vi kan tilby en stilling med stor faglig bredde i et tverrfaglig miljø med varierte arbeidsoppgaver. Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, eget bedriftsidrettslag, avtale med treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Stillingen lønnes fra kr. 563.000 – 649.000, avhengig av relevant utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging. FFI ønsker flere kvinner i denne typen stillinger, kvinner oppfordres derfor til å søke.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres på nivå Hemmelig. Du kan lese mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Det er ønskelig med snarlig oppstart. Gyldig sikkerhetsklarering kan derfor bli vektlagt.

Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til Nils Larsen tlf. 63 80 71 51 eller enhetssjef Bjørn Bergersen tlf. 93 28 60 86.

Send søknad vedlagt kopier av vitnemål fra utdanning, samt attester fra arbeidserfaring som er relevante for stillingen, innen 6. februar 2023. Ref.nr. er 2023/00115.

Referansenr: 2023/00115

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS