LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTT FFI

Forskningsassistent - språkteknologi og informatikk

Søknadsfrist: 23.10.2024

Forskningsassistent søkes til FFIForsvarets forskningsinstitutt (FFI) søker en forskningsassistent for å analysere tekst med teknisk innhold. Dette arbeidet er i en 40% stilling (15 timer per uke) med snarlig oppstart og med varighet inntil et år, og passer for deg som tar en masterutdanning innen språkteknologi og informatikk.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som er i gang med en mastergradsutdanning innen språkteknologi og informatikk. Det er en fordel med erfaring med bruk av KI-modeller for analyse av tekst, statistisk analyse og programmering i Python.

Du har- interesse for språkteori, språkteknologi og -analyse- god kjennskap til modeller og biblioteker for automatisert tolking og analyse av tekst- god kjennskap til programmering i Python

På grunn av engasjementets korte varighet må søkere være sikkerhetsklarert på nivå Hemmelig / NATO Secret og kunne autoriseres i henhold til hva som er nødvendig for stillingen. Du kan lese mer om sikkerhetsklarering på ffi.no. 

Personlige egenskaper

  • Du må være systematisk og ansvarsbevisst, og ha evne til å løse utfordrende arbeidsoppgaver.
  • Du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper, og samtidig kunne arbeide selvstendig og ta egne initiativ.

Personlig egnethet vil bi vektlagt.

FFI skal arbeide for et bredt mangfold som representerer befolkningen gjennom målrettet rekruttering og tilrettelegging for at medarbeidere trives og blir værende. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller nedsatt funksjonsevne. 

Vi tilbyr

Vi kan tilby spennende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig og utviklingsorientert miljø. Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, bedriftsidrettslag, tilskuddsordning for trening på treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse, som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger. Stillingen lønnes avhengig av relevant utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. 

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å henvende deg til Frode Berg Olsen tlf. 93840668 eller Roar Smedsrød tlf. 90622567.

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen

  • Roar Smedsrød, 90622567
  • Frode Berg Olsen, 93840668
Powered by Labrador CMS