LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTT FFI

Koordinator I2

Søknadsfrist: 14.02.2024

Administrativ lederstøtte

Ved Forsvarets forskningsinstitutt har vi nå en ledig stilling som koordinator for avdeling Innovasjon og industriutvikling. Avdelingskoordinatoren skal ivareta avdelingens behov for administrativ støtte og lederstøtte til forskningsdirektør og avdelingens ledelse. 

Arbeidsoppgaver

 • Bistå forskningsdirektør og avdelingsledelsen med administrativ saksbehandling og administrativ støtte. 
 • Informasjonsinnhenting og utarbeidelse av saksunderlag og skriftlige leveranser. 
 • Administrative og praktiske forberedelser og gjennomføring av avdelingens interne møter, seminarer, reiser og sosiale arrangementer. 
 • Være superbruker for administrative systemer. 
 • Samarbeide med instituttets øvrige koordinatorer. 
 • Bidra til forbedring og videreutvikling av administrative prosesser og systemer. 

Kvalifikasjoner

 • Fullført relevant bachelorgrad med gode resultater. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning. 
 • Erfaring fra administrasjon, lederstøtte og saksbehandling, gjerne fra statlig sektor. 
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. 
 • Meget god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk. Arbeidsspråket er norsk.

Det er i tillegg ønskelig at du har kjennskap til Microsoft 365 og de vanligste appene i denne pakken, samt at du trives med å hjelpe andre i bruken av disse. Det er også en fordel om du har interesse for Forsvaret og kunnskap om forsvarssektoren. 

Personlige egenskaper

Vi søker en strukturert kollega med meget gode samarbeidsevner. Du må trives i en administrativ støtterolle i et utviklingsorientert miljø med tidvis høyt arbeidstempo. Personlig egnethet blir vektlagt. Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging. 

Vi tilbyr

Vi kan tilby utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig og utviklingsorientert miljø. Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, bedriftsidrettslag, tilskuddsordning for trening på treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger. 

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres på nivå Hemmelig/ NATO Secret. Du kan lese mer om sikkerhetsklarering på ffi.no. Lønnen på FFI følger statens lønnsregulativ og beregnes ut ifra relevans, nivå og lengde på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

 Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til Olav Holberg, tlf. 915 29 292.

 Send søknad vedlagt kopier av vitnemål fra høyere utdanning, samt attester fra arbeidserfaring som er relevante for stillingen, innen 14.02.2024.

Søk på stillingen

SPØRSMÅL OM STILLINGEN

 • Olav Holberg, 915 29 292
Powered by Labrador CMS