LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTT FFI

Sommerstudent - kommunikasjon

Søknadsfrist: 01.11.2024

Vil du bruke sommeren til å hjelpe Forsvaret med å kommunisere bedre?

FFI gir anbefalinger til Forsvaret om hvordan de kan bruke moderne teknologi til å kommunisere i forskjellige situasjoner.

Vi ser etter 4-6 studenter som vil bruke sommeren 2025 til å hjelpe Forsvaret med å kommunisere bedre. Dere skal jobbe sammen mot en felles problemstilling, men ha individuelle oppgaver der hver oppgave vil være utfordrende, men tilpasset ditt kunnskaps- og erfaringsnivå.Jobben går ut på knytte sammen et sett med sensorer, og prosessere data fra disse sensorene i områder hvor det ikke eksisterer godt utbygd infrastruktur.Dere skal jobbe med åpen kildekode innen temaer som IoT, 5G/6G, satellittkommunikasjon, kontainer­teknologi og nettverksteknologier som programvaredefinerte nettverk og nettverks­virtualisering.

Arbeidsoppgaver

Sikkerhetsklarering

De som søker sommerjobb hos oss, må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til det som trengs for jobben som skal gjøres. Du kan lese mer om sikkerhetsklarering her.

NB! Dersom du studerer eller har hatt lengre opphold i utlandet, kan sikkerhetsklareringen ta lengre tid. 

Oppstart og arbeidstidOppstart er i juni 2025. Om sommeren er arbeidstiden vår 35 timer per uke. På ffi.no/sommerjobb kan du lese mer om det å være sommerstudent hos oss. 

Kvalifikasjoner

Du må legge ved vitnemål med karakterutskrifter fra både videregående skole og høyskole eller universitet. Hvis du har vitnemål fra utenlandske læresteder, må du også legge ved beskrivelse av karakterskalaen.

Vi tilbyr

Send søknad vedlagt vitnemål/karakterutskrift, innen 1 november 2024. Senest på nyåret vil du få vite om du har fått sommerjobb hos oss eller ikke. 

Aktuelle kandidater kan få tilbud om sommerjobb allerede før søknadsfristen utløper. Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med Ole Ingar Bentstuen på epost: ole-ingar.bentstuen@ffi.no.

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen

  • Ole Ingar Bentstuen (Forskningsleder), ole-ingar.bentstuen@ffi.no
Powered by Labrador CMS