LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTT FFI

Ingeniør innen elektronikk

Søknadsfrist: 01.10.2024

Vil du jobbe med teknologi for å narre missiler?

FFI forsker på problemstillinger innenfor og på tvers av en rekke fagdisipliner tilknyttet missiler. Vi skal bidra til å styrke Norges forsvarsevne, blant annet ved å sikre at Forsvarets fly og helikoptre er godt beskyttet mot dagens og framtidens missiltrusler. Testing og evaluering av hvordan ulike missilteknologier reagerer på ulike narremidler og jammesignaler, er derfor en sentral del av dette arbeidet.

Vi søker nå etter en allsidig ingeniør med gode kunnskaper innen elektronikk, instrumentering og programmering. Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn, bakgrunn eller hull i CV-en.

En viktig del av arbeidet vil være knyttet til utvikling av instrumentering i forbindelse med forsøk og eksperimenter for å teste og evaluere sensorer og systemer. Du vil bli del av et unikt fagmiljø med bred tverrfaglig kompetanse. 

Arbeidsoppgaver

  • utvikle elektronikk og instrumentering
  • utvikle programvare
  • teste elektronikk, sensorer og systemer
  • utføre driftsoppgaver i laboratoriet
  • delta på forsøk både nasjonalt og internasjonalt

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har fullført relevant mastergrad eller bachelorgrad med meget gode resultater, fortrinnsvis innen elektronikk, fysikk, informatikk eller tilsvarende. Du må også ha programmeringskunnskaper. Vi benytter blant annet Python og NI LabVIEW.

Det er ønskelig med erfaring med design av kretskort (PCB).

Du kan kommunisere godt skriftlig og muntlig både på norsk og engelsk.

Personlige egenskaper

Du har interesse for anvendte problemstillinger og en løsningsorientert tilnærming i arbeidet ditt. Du er systematisk og har god gjennomføringsevne, og du har mye initiativ og engasjement. Du blir inspirert av å oppnå resultater i samarbeid med teamet ditt, men trives også godt når du kan jobbe selvstendig. Du er nysgjerrig og liker å arbeide med ny teknologi og tilegne deg ny kunnskap. Du er fleksibel og tilpasningsdyktig i samarbeidet med kollegaer, oppdragsgivere og samarbeidspartnere.

Personlig egnethet vil bli vektlagt. 

De som søker jobb hos oss, må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres på nivå Hemmelig / NATO Secret. Du kan lese mer om sikkerhetsklarering på ffi.no

Vi tilbyr

Vi kan tilby et unikt, tverrfaglig miljø med spennende utfordringer. Vi har fleksibel arbeidstid og sommertid, gratis parkering, bedriftsidrettslag, firmahytter, tilskuddsordning for trening på treningssenter og andre sosiale tilbud. Lønnen på FFI følger statens lønnsregulativ og beregnes ut ifra relevans, nivå og lengde på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger om stillingene får du ved å henvende deg til:

  • Forskningsleder Tore Ulversøy på telefon 63 80 79 29 / 48 27 42 04 eller 
  • Sjefsforsker Jan Kenneth Bekkeng på telefon 97 68 77 28 / 63 80 73 85

Send søknad via søknadslenken, og legg ved kopier av vitnemål og attester som er relevante for stillingen, innen 01 oktober 2024. 

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen

  • Jan Kenneth Bekkeng (sjefsforsker), 97 68 77 28
  • Tore Ulversøy (forskningsleder), 48 27 42 04
Powered by Labrador CMS