LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTT

Robot / CNC-operatør

Søknadsfrist: 16.05.2022

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har over 770 ansatte, hvor rundt 600 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Har du fagbrev i mekaniske fag?

I vår enhet produktutvikling, test og verifikasjon (PTV) utvikler vi nye produkter fra idé til ferdig testet produkt. Vi er 28 engasjerte forskere, ingeniører og fagarbeidere som sammen bidrar til utvikling av nyskapende produkter til bruk i hele spekteret fra sjøbunnen til verdensrommet. Hovedoppgavene våre er å utvikle og produsere prototyper samt å utføre andre verkstedtjenester. Vi leverer både til FFIs forskningsprosjekter og direkte til Forsvaret.

Nå ser vi etter en ny kollega som skal betjene vår robot og våre CNC-maskiner.

Oppgavene dine vil blant annet innebære drift av KUKA-robot, betjene våre 5-akse CNC-maskiner, programmere i MasterCam og delta i prosjektarbeid.

Din bakgrunn:

  • Fagbrev som CNC-operatør eller andre relevante fagbrev
  • Erfaring innen robot-teknologi, evt. bred erfaring innen programmering og kjøring av CNC verktøymaskiner
  • Forståelse for/ erfaring med 5-akse maskinering
  • Evne til å skrive rapporter på utført oppdrag
  • Kompetanse i bruk av CAM-programvare
  • Generelt gode datakunnskaper
  • Gode kunnskaper i norsk og teknisk engelsk, skriftlig og muntlig

Det vil være en fordel med kunnskap om programmering, særlig mot robot og 5-akse CNC-maskin.

Du jobber selvstendig, tar tak i oppgaver og finner gode og smarte løsninger på problemstillinger du møter. Du er god på kommunikasjon, formulerer deg godt og presist skriftlig, og trives i samarbeid med andre. Det er viktig for deg å være nøyaktig og levere arbeid av høy kvalitet, samt å jevnlig tilegne deg ny kunnskap som du evner å sette ut i livet.

Vi kan tilby utfordrende og allsidige oppgaver i et tverrfaglig miljø. Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, bedriftsidrettslag, avtale med treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging. FFI ønsker flere kvinner i denne typen stillinger, kvinner oppfordres derfor til å søke.

Stillingen lønnes som fagarbeider i samsvar med Verkstedoverenskomsten i Forsvaret. Det blir trukket to prosent til innskudd i Statens pensjonskasse.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Les mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Nærmere opplysninger om stillingen ved henvendelse til verkstedleder Geir Skjolden, tlf. 63 80 71 76/ 400 28 456, eller sjef PTV Ole Fretheim tlf. 63 80 71 70/ 901 84 945.

Send søknad vedlagt kopier av vitnemål fra utdanning samt attester fra relevant arbeidserfaring, innen 16. mai. Ref.nr. er 2022/00924.

Referansenr: 2022/00924

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS