Vil du jobbe som som militær lege ved Setermoen garnison?

Militær lege - Setermoen

Søknadsfrist: 07.08.2022

Forsvaret

En jobb i Forsvaret er noe mer enn en jobb. Forsvarets viktigste oppgave er å skape sikkerhet for Norge og trygghet for befolkningen. Uansett hvilken stilling du har, er du med på å ivareta landets og fellesskapets interesser. For å verne om alt vi har og alt vi er, må vi selv leve ut de verdiene vi er satt til å forsvare. Vi ønsker derfor ansatte som bidrar til en god kultur ved å vise respekt og ta ansvar for hverandre, og ha mot til å handle riktig og våge å si ifra.


Som en del av Hæren er du med på å skape sikkerhet på landjorda. Et forsvar kan ikke greie seg uten styrker på bakken. Hæren er avgjørende for å beholde kontrollen over norske landområder, og oppgavene er mange også i fredstid.


Operasjonsstøtteavdelingen i Hæren, med om lag 900 ansatte og vernepliktige, har ansvar for drift av Hærens leirer fra Huseby i sør til Kirkenes i nord. Dette innebærer drift og vedlikehold av blant annet kjøkken, velferd, idrett, allmenn helsetjeneste, verksteder, skytefelt samt bygg og anlegg. I enkelte geografiske områder gir Operasjonsstøtteavdelingen støtte til avdelinger utenfor Hæren.


I Forsvaret er det ønskelig at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne .

Vi vil sørge for tilrettelegging på arbeidsplassen hvis det er behov for dette. Noen av Forsvarets stillinger kan ha egne helsekrav og krav til fysisk skikkethet.


I henhold til offentlighetsloven § 25 andre ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Det er egne regler for militære stillinger.


Forsvaret benytter elektronisk søknadsbehandling. Attester og vitnemål må legges ved alle søknader før innsending.


Det blir gjennomført bakgrunnsjekk når sikkerhetsklareringen gjennomføres.


Les mer om jobb i Forsvaret.

Som lege hos oss vil du bidra ved den militærmedisinske virksomheten i avdelingen. Det er en selvstendig jobb som blant annet innebærer medisinsk utredning og behandling av Forsvarets personell, sanitetsstøtte ved øvelser og ved annen etterspørsel, og seleksjon og annet sakkyndig arbeid ved egen og andre avdelinger. Arbeidet utføres i tråd med sivile- og militære reglement.

Setermoen ligger i Bardu kommune i Indre Troms. Nærmeste flyplass ligger på Bardufoss, ca 25 kilometer fra Setermoen. Stedet har mye å by på for deg som liker å være ute i naturen med store muligheter for jakt, fiske og flotte naturopplevelser. Setermoen med omkringliggende lokalmiljø har et godt utbygd butikk-, skole- og servicenett. Stillingen er 100%, som innebærer jobb 18 eller 37,5 timer i uken.

Arbeidsoppgaver

  • Utføre forebyggende og helsefremmende arbeid på Setermoen leir, herunder ivareta ansvar for smittevern
  • Administrative oppgaver som medisinskfaglig rådgiver for avdelingene i leir
  • Undervise i helsefaglige emner
  • Ivareta medisinsk kvalitetssikring av sanitetstjenesten ved sykestua
  • Utføre sanitetstjeneste etter sivile og militære reglement
  • Utføre seleksjon og annet sakkyndig arbeid for egen og andre avdelinger
  • Delta i klinisk virksomhet, herunder utføre medisinske utredninger og behandling av Forsvarets personell, samt bidra med sanitetsstøtte ved øvelser etter behov

Kvalifikasjoner

  • Autorisasjon som lege i Norge med full rekvisisjonsrett
  • Gjennomført turnustjeneste eller LIS1
  • Den som tilsettes må være norsk statsborger og kunne sikkerhetsklareres for HEMMELIG og NATO SECRET før tiltredelse
  • Grunnleggende befalsutdanning (GBU). Søker som mangler GBU kan søke under forutsetning av villighet til å gjennomføre befalskurs (for tiden 8 uker)
  • Beherske norsk språk muntlig og skriftlig
  • Tilfredsstille medisinske krav til operasjoner i utlandet, samt gjennomføre og bestå fysisk test krav til 4 i styrke og utholdenhet. Link til test krav her.

Det er ønskelig med:

  • 3 års relevant tjenesteerfaring etter endt turnustjeneste
  • Spesialitet i allmennmedisin eller relevant spesialkompetanse
  • Erfaring som militær lege

Personlige egenskaper

  • Gode samarbeisevner
  • Nøyaktighet
  • Gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner
  • Evne til helhetsoversikt

Vi tilbyr

  • Pendlerstatus kan innvilges ved søknad.
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling med mange spennende arbeidsoppgaver og utfordringer.
  • Gode pensjons- og velferdsordninger. Særaldersgrense for militære leger er for tiden 60 år.
  • Stillingen er 100 % med arbeidstid 18 eller 37,5 timer per uke. Redusert bunden arbeidstid 18 timer per uke kommer inn under "Særavtale om lønns- og arbeidsvilkår for militært fast tilsatte leger i full stilling med redusert bunden arbeidstid", og kan kombineres med jobb som lege ved annet legekontor.
  • Stillingen er tillagt grad kaptein/kapteinløytnant, stillingskode 1519. Stillingen lønnes som kaptein etter statens lønnsregulativ i:18 timer per uke: ltr 61-63 (pt. kr 542 400 - 566 700) brutto per år.37,5 timer per uke: ltr 76-82 (pt. kr 734 400 - 873 400) brutto per år.
  • Søkere med gjennomført spesialistutdanning gis grad major, stillingskode 1520 og avlønnes etter statens lønnsregulativ i:18 timer per uke: ltr 65-66 (pt. kr 586 500 - 597 000) brutto pr år.37,5 timer per uke: ltr 82-88 (pt. kr 896 500 - 1 030 100) brutto pr år.
  • Av lønnen trekkes 2 % lovbestemt innskudd til Statens pensjonskasse

Dette ser vi etter

Våre kjerneverdier

Verdigrunnlaget vårt er noe av det viktigste vi har i Forsvaret. For å kunne verne om det vi har og det vi er, må vi selv leve ut de verdiene vi er satt til å forsvare.

Kjerneverdiene respekt, ansvar og mot skal ligge til grunn for alt vi gjør.

Trenger kompetanse fra mange fagfelt

Forsvaret utlyser et bredt spekter av stillinger hvert år og trenger medarbeidere innenfor mange ulike fagfelt. Vi ser etter både nyutdannede og de med lang erfaring.

Hos oss jobber det blant annet ingeniører, kokker, jurister, økonomer, leger, HR-personell og en rekke andre yrkesgrupper, både militære og sivile.

Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne. Som IA-bedrift vil vi legge arbeidsforholdene til rette.

Søknadss­prosessen

Søker du jobb i Forsvaret, er vi pålagt å gjøre en grundig vurdering av søkere, og gjennomføre sikkerhetsklarering. Her er stegene som påvirker jobbsøkerprosessen i Forsvaret og gjør den noe mer langvarig enn vanlige søknadsprosesser.

Grundige vurderinger

Etter søknadsfristen gjør vi en grundig vurdering av alle søknader, og ser de opp i mot stillingsutlysningens krav. Deretter kaller vi inn til intervju. Vi gjennomfører vanligvis to intervjurunder med sjekk av attester og referanser. Som statlig virksomhet følger vi kvalifikasjonsprinsippet.

Ta gjerne kontakt om du lurer på hvor vi er i prosessen. Kontaktinformasjon finner du i stillingsannonsen.

Tilsettingsrådet beslutter ansettelsen

Forsvaret følger lovene og reglene som gjelder for ansettelser i det offentlige. Det betyr blant annet at vi har et tilsettingsråd som bestemmer hvem som skal ansettes.

Etter intervjuene vurderes søkerne og rangeres i en innstilling. På bakgrunn av denne avgjør Tilsettingsrådet hvem som skal tilsettes. Når stillingen er besatt, vil alle søkere få informasjon om hvem som er tilsatt.

Sikkerhets­klarering

Til de fleste stillingene i Forsvaret kreves det sikkerhetsklarering. En sikkerhetsklarering er en tillitserklæring som forteller at den som har blitt klarert, vurderes som tilstrekkelig pålitelig, lojal og med nok sunn dømmekraft til å kunne håndtere sikkerhetsgradert informasjon på en god måte.

Med sikkerhetsgradert menes informasjon som ikke skal offentliggjøres, og som kan være til fare for samfunnets sikkerhet dersom den spres. Mer informasjon om sikkerhetsklarering finner du på sidene til Nasjonal sikkerhetsmyndighet.

Offentlig søkerliste

Forsvaret er pliktig til å utarbeide offentlig søkerliste som gir informasjon om navn, kjønn, kommune og alder på alle søkere til en stilling. I søknadsprosessen er det mulig å be om å ikke være med på en slik liste, dersom du har gode grunner til det.

Søkerlistene blir ikke distribuert, men offentligheten har mulighet til å be om innsyn.

Utvidet søkerliste

Alle søkerne til en stilling er part i saken og har rett til å se en utvidet søkerliste som inneholder informasjon om navn, alder, utdanning og arbeidserfaring for alle søkerne. Det er ikke mulig å slippe å stå på denne listen.

En utvidet søkerliste skal behandles som andre dokumenter som er unntatt offentlighet. Det er du som jobbsøker – og ingen andre – som har rett til informasjonen i søkerlisten.

Ansattgoder

Vi tilbyr våre ansatte ordninger og aktiviteter som er ment å bidra til økt arbeidsglede og motivasjon.

  • Fleksibel arbeidstid.
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
  • Gunstige pensjons-, forsikrings- og lånevilkår gjennom medlemskap i Statens pensjonskasse.
  • To timer trening i arbeidstiden per uke.

Mange av Forsvarets arbeidssteder har eget treningssenter du kan bruke gratis.

Søk her

Kontakt

  • Helga Hol (G1/Personalsjef), Telefon: 400 29 701
  • Heidi Rognli Heimdal (Avdelingssykepleier), Telefon: 916 22 866
  • Henriette Dillingøen (HR-rådgiver), Telefon: 456 30 209
Powered by Labrador CMS