Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)
Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Professor II / førsteamanuensis 20 % i psykiatri ved Avdeling for psykoseforskning (NORMENT)

Søknadsfrist: 28.03.2023

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og utdanningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 500 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Institutt for klinisk medisin har sin primærvirksomhet i krysningspunktet mellom universitets- og sykehussektoren, og samarbeider tett med universitetssykehusene i Oslo (OUS) og Akershus (Ahus). Instituttet er ledende innen klinisk medisin og medisinsk forskning i Norge, og har høy undervisnings- og forskningsaktivitet. Arbeidsfeltet er bredt, og instituttet preges av solid faglig kompetanse, mangfoldighet og kompleksitet. Institutt for klinisk medisin er UiOs største institutt med i underkant av 800 medarbeidere. Instituttet huser to Sentre for fremragende forskning (SFF) og fem K. G. Jebsensentre. Instituttet er underlagt Det medisinske fakultet ved Universitetet i Oslo.

Professor II /førsteamanuensis 20 % i medisin (psykiatri)

Sammen med pasienten utvikler vi morgendagens behandling

Oslo universitetssykehus med våre 22 000 medarbeidere skal være en lærende og skapende organisasjon med evne til å tenke nytt. Vi skal ha en ledende rolle i utvikling av forskning og innovasjon, samt utvikling av morgendagens helsetjeneste, medisinsk behandling og presisjonsmedisin. Hos oss finner du noen av landets ledende eksperter innen sine fagfelt, og her blir du en del av Norges største helsefaglige arbeidsplass. Et inkluderende arbeidsmiljø preget av åpenhet og respekt er svært viktig for oss. Uansett hva du jobber med vil du få muligheten til å utvikle deg og benytte din kompetanse på et sted hvor det virkelig teller.

Om stillingen

Det er ledig fast bistilling som professor II SKO 1013/ førsteamanuensis SKO 1011 i medisin (psykiatri) ved Avdeling for psykoseforskning (NORMENT), Klinikk psykisk helse og avhengighet, Institutt for klinisk medisin kombinert med hovedstilling som overlege ved Forsknings- og innovasjonsavdelingen, Klinikk psykisk helse og avhengighet, Oslo Universitetssykehus. Det er et vilkår at stillingsinnehaver ivaretar begge funksjonene.

Søknader skal sendes elektronisk via Wecruiter ved OUS.

Informasjon

Hvordan søke

Stillingen er publisert via Webcruiter. For å se hele stillingsannonsen og søke stillingen trykk her.

Kontaktinformasjon

  • Fungerende avdelingsleder Forsknings- og innovasjonsavdelingen (FIA) i Klinikk for psykiskhelse og avhengighet OUS Trine Vik Lagerberg, e-post: t.v.lagerberg@ous-research.no
  • Henvendelser om søknadsprosessen knyttet til bistillingen kan rettes til HR rådgiver ved Institutt for klinisk medisin (UiO), Svetlana Trofimova, e-post: svetlana.trofimova@medisin.uio.no

Webcruiter-ID: 4627888967

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS