Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)
Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Professor II / førsteamanuensis 20 % i medisin (psykiatri)

Søknadsfrist: 21.12.2022

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerte forsknings- og utdanningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 500 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.


Institutt for klinisk medisin har sin primærvirksomhet i krysningspunktet mellom universitets- og sykehussektoren, og samarbeider tett med universitetssykehusene i Oslo (OUS) og Akershus (Ahus). Instituttet er ledende innen klinisk medisin og medisinsk forskning i Norge, og har høy undervisnings- og forskningsaktivitet. Arbeidsfeltet er bredt, og instituttet preges av solid faglig kompetanse, mangfoldighet og kompleksitet. Institutt for klinisk medisin er UiOs største institutt med i underkant av 800 medarbeidere. Instituttet huser to Sentre for fremragende forskning (SFF) og fem K. G. Jebsensentre. Instituttet er underlagt Det medisinske fakultet ved Universitetet i Oslo.

Om stillingen

Ved Enhet voksenpsykiatri, Institutt for klinisk medisin, Klinikk psykisk helse og avhengighet, Universitetet i Oslo er det ledig fast stilling som professor II /førsteamanuensis i 20% i medisin (psykiatri). Den akademiske bistillingen er knyttet til hovedstilling som avdelingsleder i Forsknings- og innovasjonsavdelingen, Klinikk psykisk helse og avhengighet.

Enhet voksenpsykiatri dekker forskning og undervisning på områdene angst, depresjon, personlighetspsykiatri, spiseforstyrrelser, traumerelaterte tilstander, psykoser, psykiatrisk epidemiologi, psykoterapi, psykofarmakologi, transkulturell psykiatri i tillegg til rettspsykiatri.

Søknader skal sendes elektronisk via Wecruiter ved Oslo Universitetssykehus.

Informasjon

Hvordan søke

Stillingen er publisert via Webcruiter. For å se hele stillingsannonsen og søke stillingen trykk her.

Webcruiter-ID: 4573879662

Søk på stillingen

Kontaktinformasjon

  • Klinikkleder PHA professor Petter Andreas Ringen, telefon +47 46928095

  • Henvendelser om søknadsprosessen knyttet til bistillingen kan rettes til HR rådgiver ved Institutt for klinisk medisin (UiO), Svetlana Trofimova, [email protected]
Powered by Labrador CMS