Ledig stilling ved Forskningsrådet

Lærlinger i service- og administrasjonsfaget

Søknadsfrist: 14.04.2023

Forskningsrådet

Forskningsrådet jobber for et samfunn der forskning blir skapt, brukt og delt, og vi bidrar til omstilling og et mer bærekraftig samfunn. På vegne av regjeringen investerer vi årlig ca 11 milliarder kroner i offentlige midler i forsknings- og innovasjonsprosjekter til forskningsorganisasjoner, næringsliv og offentlig sektor. Vår oppgave er å sikre at de beste prosjektene får finansiering. Vi er også den sentrale rådgiveren for myndighetene i forskingspolitiske spørsmål.

Vi søker lærlinger i service- og administrasjonsfaget

Er du lærevillig, nysgjerrig og klar for nye utfordringer etter sommeren? Forskningsrådet ansetter nye lærlinger i service- og administrasjonsfaget, og er på jakt etter elever fra VG2 som vi kan hjelpe fram mot fagprøven. Er dette deg? Si hei da, vel!

Du vil få spennende oppgaver

Forskningsrådet skal gi næring til nye ideer og jobber for et samfunn der forskning brukes og deles. For deg som servicelærling betyr dette blant annet å jobbe med arrangementer, rekruttering, økonomi og å administrere møter. Ikke fortvil hvis du ikke skjønner helt hva dette betyr. Opplæringen tar vi når du kommer til høsten.

Vi legger til rette for at du skal få en god læretidHos oss får du god oppfølging på reisen mot fagprøven. Du kommer til å lære masse og bli involvert i spennende prosjekter. I tillegg får du en veileder som sørger for at du blir kjent med oss og hjelper deg underveis. Målet vårt er at du etter hvert skal kunne ta selvstendig ansvar for ulike oppgaver og oppleve mestring i hverdagen.

I Forskningsrådet vil du få gode lærings- og utviklingsmuligheter. Du blir en del av en gjeng på 7 lærlinger og en godt implementert lærlingordning.

I tillegg får du:

 • varierte aktivitetstilbud som treningsrom, gruppetimer og lagsport
 • tilgang på bedriftshytta vår i Hallingdal
 • tilgang på kantine og kaffebar
 • gode pensjons- og forsikringsordninger
 • lønn på konto hver måned og arbeidsvilkår for lærlinger i staten

Læretiden starter i september 2023 og varer i 2 år.

Hvem ser vi etter?

Vi søker deg som har fullført og bestått VG2 service, sikkerhet og administrasjon senest våren 2023. Du har lyst til å lære mer om faget ditt, er en som tar ansvar og er god til å samarbeide. I tillegg har du gode kommunikasjonsferdigheter på norsk.

Du kan også søke dersom du har gått VG2 salg og reiseliv. Da vil læretiden bli omtrent 2,5 år.

Ta gjerne kontakt!

Våre servicelærlinger Mille og Sondre svarer gjerne på spørsmål. Du kan også kontakte Marianne som er faglig leder for servicelærlingene.

 • Mille Bergflødt, lærling – mobil 958 16 308
 • Sondre Knai, lærling – mobil 96042337
 • Marianne Nyheim, faglig leder – mobil 911 64 896

Hvordan søker du?

I søknaden skriver du kort om deg selv og hvorfor du har lyst til å bli lærling hos oss. Skriv også hvilken skole og linje du går på, i tillegg til tidligere utdanning og arbeidserfaring hvis du har det. Husk å laste opp siste vitnemål og karakterutskrifter (for eksempel fra høstsemesteret 2022).

Søknadene blir vurdert fortløpende. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søk på stillingen

Kontakt:

 • Marianne Nyheim (Seniorkonsulent), E-mail, +47 911 64 896
 • Mille Viktoria Bergflødt (Lærling), E-mail, +47 958 16 308
 • Sondre H. Knai (Lærling), E-mail, +47 960 42 337
Powered by Labrador CMS