LEDIG STILLING VED FORSKNINGSRÅDET

Lærling - IT-driftfaget

Søknadsfrist: 03.03.2024

Forskningsrådet

Forskningsrådet jobber for et samfunn der forskning blir skapt, brukt og delt, og vi bidrar til omstilling og et mer bærekraftig samfunn. På vegne av regjeringen investerer vi årlig ca 11 milliarder kroner i offentlige midler i forsknings- og innovasjonsprosjekter til forskningsorganisasjoner, næringsliv og offentlig sektor. Vår oppgave er å sikre at de beste prosjektene får finansiering. Vi er også den sentrale rådgiveren for myndighetene i forskningspolitiske spørsmål.

Lyst til å jobbe som IT-lærling i Forskningsrådet?

Er du lærevillig, nysgjerrig og har lyst til å jobbe i en fremtidsrettet IT-avdeling? Forskningsrådet er på jakt etter en ny lærling i IT-driftfaget som vi vil hjelpe fram mot fagprøven. Er dette deg? Si hei da, vel!

Du vil få spennende oppgaverIT-avdelingen i Forskningsrådet består av 20 medarbeidere som jobber for å hjelpe ansatte med alle IT-relaterte henvendelser, store og små. Vi drifter våre egne løsninger, så du vil få førstehånds erfaring med blant annet klienter, M365, lagring, servere, nettverk, streaming, Teams/videokonferanse og tilhørende utstyr. Vi håper du får smaken på noe av det IT-avdelingen jobber med, slik at du kan jobbe med å spesialisere deg videre. Du vil være en del av IT-service desk og vil hjelpe våre ansatte med små og store problemer.

Vi legger til rette for at du skal få en god lærlingperiodeHos oss får du god oppfølging på reisen mot fagprøven. Du kommer til å lære masse og bli involvert i spennende prosjekter. I tillegg får du en veileder som sørger for at du blir kjent med oss og hjelper deg underveis i perioden. Målet vårt er at du etter hvert skal kunne ta selvstendig ansvar for ulike oppgaver og oppleve mestring i hverdagen.

Vi er tilknyttet OK stat (Opplæringskontoret for statlig virksomhet) som tilbyr støtte til lærlinger gjennom hele læretiden med blant annet samlinger for lærlinger med faglig og sosialt innhold. Les mer om OK stat sitt tilbud til lærlinger i læretiden på okstat.dfo.

I Forskningsrådet vil du få gode lærings- og utviklingsmuligheter. Du blir en del av en gjeng med lærlinger og en godt implementert lærlingordning.

I tillegg får du:

  • varierte aktivitetstilbud som treningsrom, gruppetimer og lagsport
  • tilgang på bedriftshytta vår i Hallingdal
  • tilgang på kantine og kaffebar
  • gode pensjons- og forsikringsordninger
  • lønn på konto hver måned og arbeidsvilkår for lærlinger i staten
  • hybrid arbeidshverdag med mulighet for å jobbe hjemmefra
  • fleksibel arbeidstid med sommertid/vintertid

Læreperioden starter opp i september 2024 og varer i 2 år.

Hvem ser vi etter?

Vi søker deg som har fullført og bestått VG2 Informasjonsteknologi eller tilsvarende senest våren 2024. Du er kanskje allerede familiens IT-hjelper. Vi setter pris på entusiasme, og tar du ansvar og liker å samarbeide med andre, vil vi gjerne høre med deg. I tillegg har du gode kommunikasjonsferdigheter på norsk.

Ta gjerne kontakt!

IT-lærlingen vår Simen svarer gjerne på spørsmål på mobil 48205183.

Hvordan søker du?I søknaden skriver du kort om deg selv og hvorfor du har lyst til å bli lærling hos oss. Skriv også hvilken skole og linje du går på, i tillegg til tidligere utdanning og arbeidserfaring hvis du har det. Husk å laste opp siste vitnemål og karakterutskrifter.

 Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søk på stillingen

Kontakt:

  • Ikram Celik (Seniorrådgiver), E-mail, +47 936 23 391

Hjemmeside: forskningsradet.no

Powered by Labrador CMS