LEDIG STILLING VED FORSKNINGSRÅDET

Lærling - innholdsproduksjonsfaget

Søknadsfrist: 03.03.2024

Forskningsrådet

Forskningsrådet jobber for et samfunn der forskning blir skapt, brukt og delt, og vi bidrar til omstilling og et mer bærekraftig samfunn. På vegne av regjeringen investerer vi årlig ca 11 milliarder kroner i offentlige midler i forsknings- og innovasjonsprosjekter til forskningsorganisasjoner, næringsliv og offentlig sektor. Vår oppgave er å sikre at de beste prosjektene får finansiering. Vi er også den sentrale rådgiveren for myndighetene i forskningspolitiske spørsmål.

Lyst til å bli lærling i innholdsproduksjonsfaget?

Er du lærevillig, nysgjerrig og klar for nye utfordringer etter sommeren? Forskningsrådet er på jakt etter en ny lærling i innholdsproduksjonsfaget som vi vil hjelpe fram mot fagprøven. Er dette deg? Si hei da, vel!

Du vil få spennende oppgaver

Forskningsrådet skal gi næring til nye ideer og jobber for et samfunn der forskning brukes og deles. Som lærling hos oss får du bidra til dette viktige samfunnsoppdraget gjennom varierte arbeidsoppgaver i Kommunikasjonsområdet. 

Du vil blant annet få jobbe med følgende:

 • bistå med design, innhold og grafikk til nyhetsbrev og nettsider
 • fotografere og lage innhold til sosiale medier fra ulike aktiviteter
 • produsere presentasjoner som vi bruker internt og eksternt
 • lage enkle annonser til blant annet sosiale medier, nettsider og nyhetsbrev
 • være med å planlegge innhold og medieproduksjon, samt fotografering i forbindelse med arrangementer

Vi legger til rette for at du skal få en god læretid.

Hos oss får du god oppfølging på reisen mot fagprøven. Du kommer til å lære masse og bli involvert i spennende prosjekter. I tillegg får du en veileder som sørger for at du blir kjent med oss og hjelper deg underveis i perioden. Målet vårt er at du etter hvert skal kunne ta selvstendig ansvar for ulike oppgaver og oppleve mestring i hverdagen.

Vi er tilknyttet OK stat (Opplæringskontoret for statlig virksomhet) som tilbyr støtte til lærlinger gjennom hele læretiden med blant annet samlinger for lærlinger med faglig og sosialt innhold. Les mer om OK stat sitt tilbud til lærlinger i læretiden på okstat.dfo.

I Forskningsrådet vil du få gode lærings- og utviklingsmuligheter. Du blir en del av en gjeng med lærlinger og en godt implementert lærlingordning.

I tillegg får du:

 • varierte aktivitetstilbud som treningsrom, gruppetimer og lagsport
 • tilgang på bedriftshytta vår i Hallingdal
 • tilgang på kantine og kaffebar
 • gode pensjons- og forsikringsordninger
 • lønn på konto hver måned og arbeidsvilkår for lærlinger i staten
 • hybrid arbeidshverdag med mulighet for å jobbe hjemmefra
 • fleksibel arbeidstid med sommertid/vintertid

Læretiden starter i september 2024 og varer i 2 år.

Hvem ser vi etter?

Vi søker deg som har fullført og bestått VG2 medieproduksjon eller tilsvarende senest våren 2024. Du har god formsans, blikk for detaljer, er systematisk og nøyaktig. I tillegg er du flink med teknologi, evner å sette deg inn i nye systemer og kan bidra til å lage godt innhold i sosiale medier.

Ta gjerne kontakt!

Vår lærling Celine svarer gjerne på spørsmål på mobil 91317823.

Hvordan søker du?

I søknaden skriver du kort om deg selv og hvorfor du har lyst til å bli lærling hos oss. Skriv også hvilken skole og linje du går på, i tillegg til tidligere utdanning og arbeidserfaring hvis du har det. Husk å laste opp siste vitnemål og karakterutskrifter.

Søk på stillingen

Kontakt:

 • Vikki Cruz (Avdelingsdirektør), E-mail, +47 924 40 848

Hjemmeside: forskningsradet.no

Powered by Labrador CMS