Ledig stilling ved SINTEF

Forsker / betongteknolog

Søknadsfrist: 31.08.2020

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn

På grunn av økende oppdragsmengde har vi behov for å styrke vår kapasitet for anvendt- og oppdragsrettet forskning innenfor temaet betongteknologi. Sammen med andre deler av SINTEF, og spesielt gjennom vår deltakelse i betongklyngen N3C har vi utviklet flere interessante forsknings- og utviklingsprosjekter som er under oppstart.

Stillingen omfatter allsidige forskningsoppgaver innenfor temaer knyttet til fersk betong generelt og betong i kaldt klima spesielt.

Vi ønsker en person med faglig bakgrunn og/eller erfaring innenfor ett eller flere av fagområdene:

  • Praktisk erfaring med betong fra bygg og anleggsbransjen
  • Fersk betong/materialteknologi
  • Felt- og laboratorieprøving av betong
  • Simulering av herdevarme og rissutvikling i ung betong

Vår forskningsgruppe arbeider kontinuerlig med innovasjon og nyskapning knyttet til industrielle produksjonsprosesser, produktutvikling og miljøteknologi. Du vil få et variert samarbeid med de andre medarbeiderne i forskningsgruppen. Forsknings- og utviklingsarbeidet foregår i laboratorier, på byggeplass eller i andre feltforsøk og i samarbeid med ledende aktører både nasjonalt og internasjonalt.

Til stillingen søker vi primært person med doktor- eller mastergrad innenfor betongteknologi, men bachelor med relevant erfaring vil også bli vurdert. Erfaring fra utviklings- og forskningsarbeid vil telle positivt, men personer som har praktisk erfaring fra betongarbeid fra betongentreprenør eller andre deler av betongbransjen er også aktuelle.

Vi legger vekt på kreativitet, evne til selvstendig arbeid og nytenkning, god muntlig og skriftlig fremstillingsevne (norsk og engelsk) samt gode samarbeidsevner. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi oppfordrer og legger til rette for faglig utvikling for medarbeidere.

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

Hjemmeside: www.sintef.no