LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTTS

Ny kollega - elektronisk krigføring (EK)

Søknadsfrist: 07.02.2021

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har omkring 700 ansatte, hvor over 500 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Har du lyst til å være med på utviklingen av elektronisk krigføring mot radarsystemer?

Vi leter etter ny kollega til vårt spennende fagmiljø!

Er du motivert til å være med på videreføringen og styrkingen av forskningsområdet elektronisk krigføring (EK) mot radarsystemer?

Du trenger ikke å kunne så mye om EK fra før – vi skal sørge for å gi deg den opplæringen du trenger. For oss er det viktigste at du har et genuint ønske om å lære, er allsidig, proaktiv, løsningsorientert og har lyst til å utvikle deg i faget ditt.

Vi utvikler og anvender ny teknologi, og prøver alltid å tenke ett steg frem for å sikre at miljøet vårt utvikler seg slik at vi opprettholder kunnskap og kompetanse som gjør oss til gode rådgivere for Forsvaret.

Hos oss får du jobbe med blant annet sårbarhetsanalyser av radarsystemer, utvikling av prototyper innen elektronisk krigføring, studier og simuleringer. Vi jobber for det meste på Kjeller (nær Lillestrøm, en 10 min togtur fra Oslo), men er også opptatt av å ta med arbeidet vårt ut i felten. Dette gjør vi både i Norge og i utlandet, hvor vi samarbeider med andre norske aktører, for eksempel Forsvaret, i tillegg til ulike nasjoner.

Vi ser etter deg som har master-/doktorgrad innen fysikk, informatikk, kybernetikk eller elektronikk, med gode resultater. Du har også kunnskaper, for eksempel fra fag du har tatt på studiet, innen ett eller flere av områdene radarteknologi, radioteknologi, elektromagnetisme, signalbehandling og signalanalyse, programmering og statistisk analyse av testresultater.

Som person trives du godt når du samarbeider med andre, og du liker også å jobbe på egen hånd. Det er viktig for oss at du har god skriftlig og muntlig framstillingsevne, både på norsk og engelsk. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging. FFI ønsker flere kvinner i denne typen stillinger, kvinner oppfordres derfor til å søke. Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Vi kan tilby et unikt tverrfaglig miljø med spennende utfordringer. Vi har fleksibel arbeidstid og sommertid, bedriftsidrettslag, bedriftsavtale med treningssenter, og andre sosiale tilbud.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Du kan lese mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Lønnen på FFI følger statens lønnsregulativ og beregnes ut ifra relevans, nivå og lengde på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger om stillingene får du ved å henvende deg til:

  • Forskningsleder Tore Ulversøy, telefon 63 80 79 29 / 482 74 204 eller
  • Sjefsforsker Stein Kristoffersen, telefon 63 80 72 48 / 932 36 873

Send elektronisk søknad merket ref. 2020/02240, vedlagt kopier av vitnemål fra videregående og høyere utdanning og attester fra arbeidserfaring, innen 7. februar 2021.

Referansenr: 2020/02240

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS