Ledig stilling ved Forsvarets forskningsinstitutt

Forskere cyberoperasjoner

Søknadsfrist: 02.02.2020

Er du interessert i reverse engineering, sårbarhetsanalyse eller skadevare?

Er du lei av "compliance"-basert sikkerhet, et evig mas om revisjon og sertifiseringer? Kom til FFI, og nyt en teknisk hverdag med god tid til faglige dypdykk uten administrativt fjas, kjedelige rutineoppgaver og andre tidstyver.

På FFI får du ressursene og mulighetene til å bli en av de beste innen cybersikkerhet i Norge. Her kan du utvikle deg helt fra nyutdannet til ekspert.

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har omkring 700 ansatte, hvor over 500 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Vi har et aktivt, sosialt og kreativt miljø med dyp kunnskap innen informasjonssikkerhet og teknologi og søker nå deg med utdannelse innen informatikk, matematikk, kybernetikk, fysikk eller andre relevante fagområder til en spennende jobb innen sikkerhet i moderne datasystemer.

Som forsker hos oss får du daglig bryne deg på allsidige og kreative problemstillinger innen programvareanalyse på ulike plattformer. Dette innebærer god tid til teknologiske dypdykk, reversering av kompilert kode og sårbarhetsanalyse av programvare. Du må like å lære om ny teknologi, være selvstendig, ha motivasjon for anvendt forskning og ha gode evner til problemløsning. Vi har meget gode muligheter for kontinuerlig kompetanseutvikling.

Nødvendige kvalifikasjoner er utdanning med gode resultater fra universitet eller høgskole på master- eller doktorgradsnivå innen de relevante fagområdene. Du må ha gode samarbeidsegenskaper, samtidig som du kan arbeide selvstendig og ta egne initiativ. Interesse for Forsvaret og sikkerhet på alle nivåer er også ønskelig.

Vi krever god skriftlig og muntlig framstillingsevne på både norsk og engelsk.Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CVen eller behov for fysisk tilrettelegging. Nyutdannede oppfordres til å søke. FFI ønsker flere kvinner i denne typen stillinger, kvinner oppfordres derfor til å søke.

De som ansettes kan ikke inneha annet statsborgerskap enn norsk og må kunne sikkerhetsklareres i henhold til FFI sine krav.Hva som skal til for å bli sikkerhetsklarert kan du lese mer om på ffi.no.

FFI har fleksibel arbeidstid og sommertid, bedriftsidrettslag, bedriftsavtale med treningssenter, og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å henvende deg til:

Søknad merket ref. nr. 2020/00125, med vedlagte kopier av vitnemål fra videregående og høyere utdanning samt attester, sendes elektronisk innen 2. februar 2020.

Referansenr: 2020/00125

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no