LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTTS

Forsker - cybersikkerhet

Søknadsfrist: 27. 01.2021

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har omkring 700 ansatte, hvor over 500 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Vil du lære mer om reversering, sårbarheter eller malware?

Vi søker ny kollega innen cybersikkerhet

Vil du bli en del av et sosialt og kreativt miljø med dyp kunnskap innen cybersikkerhet?

Har du lyst på en arbeidshverdag hvor du kan fordype deg i cybersikkerhet og teknologi, og arbeide med ting som sikkerhet på mobiler, PC-er og servere?

Ønsker du en utfordrende og spennende jobb med frihet og handlingsrom?

Da er FFI stedet for deg!

Vi leter nå etter flere kolleger. Hos oss vil du få muligheten til å bli en av de beste innen cybersikkerhet i Norge. Her kan du utvikle deg helt fra nyutdannet til ekspert. Stillingstittelen din vil være forsker.

Vi jobber med praktisk, anvendt forskning på nye teknologier, og har et solid arbeidsmiljø med kompetanse innen sårbarheter, reversering, maskinlæring og programvaresikkerhet.

Hos oss får du daglig bryne deg på allsidige og utfordrende problemstillinger på ulike plattformer. Dette innebærer tid til reversering av kompilert kode og sårbarhetsanalyse av programvare uten å forstyrres av administrativt mas. Du må like å lære om ny teknologi, være selvstendig, være interessert i eksperimentell utforskning og ha gode evner til problemløsning. Det er også en fordel med interesse for sikkerhet og forsvar. Vi har meget gode muligheter for kontinuerlig kompetanseutvikling.

Du må ha utdanning på minimum masternivå innen informatikk, matematikk, kybernetikk, fysikk eller andre relevante områder, og må kunne vise til gode resultater. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging. FFI ønsker flere kvinner i denne typen stillinger, kvinner oppfordres derfor til å søke. Nyutdannede oppfordres spesielt til å søke.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Les mer om sikkerhetsklarering på ffi.no. Til denne stillingen kan en ikke inneha annet statsborgerskap enn norsk.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å henvende deg til:

Send elektronisk søknad merket ref. 2020/002973, med vedlagte kopier av vitnemål (fra videregående og høyere utdanning) og attester, innen 27. januar 2021.

Referansenr: 2020/02973

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS