Spennende jobbmulighet i avdelingen School of Communication, Leadership and Marketing ved Høyskolen Kristiania!

Instituttleder - Institutt for kommunikasjon

Søknadsfrist: 24.06.2021

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania leverer forskning og utdanning innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, informatikk, helsevitenskap, innovasjon og kunstfag. Med over 14.500 studenter og et stort utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Høyskolen Kristiania Norges største uavhengige breddehøyskole. Høyskolen Kristianias oppdrag er å bidra til Norges sosiale og økonomiske utvikling gjennom en problemdrevet og anvendt kunnskapsutvikling og -formidling, i nært samarbeid med arbeidslivet. For å kunne utføre dette oppdraget på en mest mulig effektiv måte, har Høyskolen Kristiania som mål å bli Norges første uavhengige universitet.

Vil du være med å skape Norges nye arbeidslivsuniversitet? Vi er på jakt etter deg som har lyst til å lede et institutt og ha en faglig strategisk rolle i denne utviklingen.

Høyskolen Kristiania har som ambisjon å bli det første uavhengige og private universitetet i Norge, innen 2030. I den forbindelse søker vi etter en instituttleder til Institutt for kommunikasjon ved Høyskolen Kristiania. Instituttet hører til avdelingen School of Communication, Leadership and Marketing.

Kommunikasjonsfaget er et satsningsområde for høyskolen. Instituttet har ansvaret for høyskolens studier og forskning innenfor kommunikasjonsfaget. Dette omfatter studier både i journalistikk, PR, strategisk kommunikasjon og markedskommunikasjon. Instituttet har også ansvar for metodeundervisning på tvers av flere institutter. Instituttet tilbyr studier både i årsenheter (på nett), bachelorstudier og master. Instituttet bidrar i tillegg til oppbygging av doktorgradsnivået ved høyskolen. Instituttet har en stab med fremtredende forskere som setter sitt preg på fagfeltet.

Instituttlederrollen innebærer høy grad av selvstendighet. Arbeidet vil både handle om å løfte forskningen ytterligere, lede innovasjonsprosesser som skal føre til opprettelse og utvikling av studier, og mulige endringer i dagens portefølje, utvikle etter- og videreutdanningstilbudet samt bidra til lønnsom vekst for høyskolen. Andre prioriterte oppgaver vil være å videreføre arbeidet med å etablere en kultur for raushet, samhold og trivsel både innad og mellom instituttene, i avdelingen SCLM og på høyskolen. Instituttleder rapporterer til dekan og er fast medlem av dekanens ledergruppe.

Instituttleder vil gå inn i en fireårig åremålsstilling, og en fast ansettelse ved instituttet som førsteamanuensis/professor.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Fortrinnsvis førsteamanuensis/professor innenfor et relevant fagområde.
  • Inneha relevant akademisk og arbeidslivslivsrettet nettverk
  • Ledererfaring og gode samarbeidsevner
  • Erfaring fra universitets- og høyskolesektoren

For å videreføre høyskolens arbeid med satsing på studier og forskning innenfor ledelse ser vi etter en visjonær med gode samarbeidsevner og evne til lagbygging.

Du bør ha gode kommunikasjonsferdigheter, være løsningsorientert og ha høy arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Det er derfor forventninger om høy tilgjengelighet og tilstedeværelse. Videre har du inngående kjennskap til høyskoledrift, samt godt nettverk og kjennskap til universitets- og høyskolesektoren.

Stillingen innebærer personalansvar for instituttets ansatte, så erfaring med personalansvar og faglig ledelse er en fordel. Det ligger også budsjettansvar til stillingen.

Hva vi kan tilby

  • En spennende og utfordrende lederjobb med å videreutvikle instituttet innen forskning, formidling og undervisning
  • Ledelse av et spennende fagmiljø
  • Konkurransedyktig lønn
  • Arbeidsplass midt i Oslo sentrum

Kontaktinformasjon

For mer informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med:

Søknadsfrist: 24. juni 2021

Kun søknader som kommer via vår søknadsportal vil bli vurdert.

Kontaktpersoner:

Søk

Powered by Labrador CMS