Ledig stilling ved UiT Norges arktiske universitet

Konsulent / førstekonsulent innenfor studieadministrasjon i Alta

Søknadsfrist: 06.01.2020

Vil du jobbe ved verdens nordligste universitet?

Om stillingen

Ved Handelshøgskolen ved UiT, Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi er det ledig en 100% stilling som studiekonsulent for fast tilsetting. Stillingen er plassert ved Handelshøgskolens campus i Alta og vil ha spesielt ansvar for nettstudiene.

UiT Norges arktiske universitet

Fakultetet for biovitenskap, fiskeri og økonomi (BFE) består av Institutt for arktisk og marin biologi, Norges Fiskerihøgskole og Handelshøgskolen. Fakultetets primæroppgaver er å utøve forskning, undervisning og formidling på høyt nasjonalt og internasjonalt nivå innenfor sine fag. Prioriterte forskningsfelt er akvatiske og terrestriske økosystemer, klima, fisk og dyrs tilpasning til livet i Arktis, marin bioteknologi/bioprospektering, akvakultur/fiskehelse, marine næringsmidler, bedrifts- og næringsøkonomi, ressurs- og miljøøkonomi, markedsforskning og ressursforvaltning. Fakultetets tverrfaglige profil gir god anledning til å utvikle forskningsprosjekter der flere faggrupper samarbeider.

Handelshøgskolen ved UiT er etablert med faglig virksomhet ved fire campuser i Tromsø, Alta, Harstad og Narvik, og har om lag 2300 studenter og 150 ansatte.

Nettstudentene i Alta teller over 1000 studenter og fordeler seg på de tre nettstudiene 1.årig bedriftsøkonomi, 1.årig ledelse og 30stp prosjektledelse. Eksamen arrangeres på fem ulike UiT campuser (Alta, Tromsø, Harstad, Narvik og Kirkenes), tre studiesentre (Nord-Troms, Midt-Troms og Vadsø), i tillegg til en stor eksamenslokalitet i Oslo.

Arbeidsoppgaver

Vi søker en engasjert medarbeider som skal bidra på Handelshøgskolens nettstudier i Alta.

Dette innebærer blant annet følgende arbeidsoppgaver:

  • Administrasjon av eksamen på nettstudiene
  • Kommunikasjon med eksterne eksamenssteder
  • Koordinering av eksamensdatoer og samhandling med fagansvarlige
  • Særlig oppfølging og veiledning av studenter som er tilknyttet eksamenssted Oslo
  • Kontroll og booking av eksamen og registering av arbeidskrav

I tillegg skal stillingen dekke fortløpende andre studieadministrative oppgaver som søknad om innpassing, tilrettelegging og lignende.

Kvalifikasjonskrav

Vi søker en kandidat som trives i et aktivt miljø, er løsningsorientert, samarbeidsvillig og effektiv i arbeidet. God kjennskap til studieadministrative systemer som FS, Canvas, WiseFlow, Skype eller lignende systemer er en klar fordel.

For tilsetting som konsulent kreves normalt 1-2 års utdanning utover videregående skoles nivå, eller spesialutdanning som er relevant for arbeidsoppgavene. For tilsetting som førstekonsulent kreves høyere utdanning på bachelornivå eller høyere grads nivå eller spesialutdanning tilpasset de oppgaver stillingen skal dekke. For begge stillingskoder kan manglende formell utdanning kompenseres ved lang og relevant praksis som saksbehandler, kombinert med kurs, etter- og videreutdanning.

Vi legger også stor vekt på personlige egenskaper og egnethet.

Vi kan tilby

  • fleksibel arbeidstid
  • trening i arbeidstida
  • gode pensjons- og velferdsordninger

Lønn etter statens regulativ kode 1065 konsulent eller 1408 førstekonsulent ut fra kvalifikasjoner.

Fra bruttolønnen trekkes 2 % pliktig pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Tilsettingen skjer på de vilkår som til enhver tid gjelder for offentlige tjenestemenn.

Søknad

Søknad sendes elektronisk på søknadsskjema som du finner på denne siden.

Søknaden skal inneholde:

  • søknadsbrev
  • CV (fullstendig oversikt over utdanning, praksis og faglig arbeid)
  • vitnemål og attester
  • 2-3 referanser med kontaktinformasjon

Søkere som blir innkalt til intervju må ta med originale vitnemål og attester.

Kontaktinformasjon

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

  • Assisterende instituttleder i Alta Jørund Greibrokk, tlf. 784 50461, mobil 922 07 447, epost jorund.greibrokk@uit.no

Generelt

UiT Norges arktiske universitet legger vekt på mangfold, og oppfordrer allekvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. Universitetet er IA-virksomhet og legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne.

Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger behandles i henhold til lov om behandling av personopplysninger; Personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven §25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Les mer på våre nettsider.

Velkommen som søker.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS