Ledig stilling ved UiT Norges arktiske universitet

Førstekonsulent / seniorkonsulent ved Faggrupper refusjon og fravær

Søknadsfrist: 21.07.2019

Om stillingen

Ved Avdeling for organisasjon og økonomi er det ledig fast stilling som førstekonsulent eller seniorkonsulent med arbeidssted ved UiT i Alta. Stillingen er tilknyttet Seksjon for personal og organisasjon, i faggruppe fravær og refusjoner som i dag består av fire faste og en midlertidig stilling.

UiT Norges arktiske universitet

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi skal utnytte vår sentrale beliggenhet i nordområdene, vår faglige bredde og kvalitet og våre tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.


Troverdighet, akademisk frihet, nærhet, kreativitet og engasjement skal prege forholdet mellom ansatte, mellom ansatte og studenter og mellom UiT og samarbeidspartnere.

Faggruppen ivaretar innkreving av refusjoner ved fravær som gir rett til refusjon fra NAV og tiltaksområde, for omlag 4300 ansatte, samt saksbehandling innenfor foreldrepermisjoner, overgang fra sykelønn til arbeidsavklaringspenger fra NAV og uføretrygd fra Statens pensjonskasse. Overgang til avtalefestet pensjon (AFP) og alderspensjon er også faggruppens arbeidsområde. Faggruppen har også ansvar for utvikling av fagområdet, systemvedlikehold, faginformasjon på våre hjemmesider og veiledning/fagsupport til ansatte og ledere ved UiT.

Vi søker engasjert medarbeider som ønsker å bidra innenfor faggruppens ansvars- og arbeidsoppgaver. Endring i stillingens arbeidsområde kan bli aktuelt.

Som medarbeider hos oss vil du jobbe sammen med dyktige kollegaer i et spennende fagmiljø som er under etablering.

Kontaktinformasjon

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til:

  • Faggruppeleder Hildegun D. Thomassen, tlf. 78 45 01 05

Kvalifikasjoner

For stillingen kreves relevant høyere utdanning, minimum bachelornivå. Manglende formell utdanning kan kompenseres ved lang og relevant praksis som saksbehandler, kombinert med kurs, etter- og videreutdanning. Den som tilsettes må ha evne til å kommunisere godt skriftlig og muntlig, både på norsk og engelsk.

Stillingen innebærer utstrakt samhandling med andre deler av organisasjonen. Vi søker nøyaktige, fleksible og serviceinnstilte medarbeidere med gode samarbeidsegenskaper. De som tilsettes må kunne arbeide selvstendig og strukturert og ha en løsningsorientert tilnærming til arbeidsoppgavene. Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

  • fleksibel arbeidstid
  • trening i arbeidstida
  • gode pensjons- og velferdsordninger
  • Lønn etter statens regulativ, kode 1408 førstekonsulent eller kode 1363 seniorkonsulent avhengig av kvalifikasjoner. Fra bruttolønnen trekkes 2 % pliktig pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Slik søker du

Søknad sendes elektronisk på søknadsskjema på denne siden og skal inneholde:

  • søknadsbrev
  • elektronisk utfylt CV (fullstendig oversikt over utdanning og praksis)
  • 2-3 referanser med kontaktinformasjon
  • vitnemål og attester

Generell informasjon

Ved Universitetet i Tromsø legger vi vekt på mangfold, og oppfordrer derfor kvalifiserte søkere til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Universitetet legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene for tilsatte med redusert funksjonsevne. Forespørsler om hvordan arbeidsmiljøet er tilrettelagt, herunder arbeidsstedets fysiske beskaffenhet, helsetjeneste, muligheter for fleksitid, deltid o.l. kan rettes til telefonreferansen.

Personopplysninger som avgis i søknad og CV til stillinger håndteres i henhold til lov om behandling av personopplysninger; personopplysningsloven. I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS