Ledig stilling ved Handelshøyskolen BI

Business development manager - Stavanger

Søknadsfrist: 16.09.2019

BI Executive er BIs divisjon for leveranser av åpne kurs i etter- og videreutdanningsmarkedet. BI har kontinuerlig fokus på dialog med virksomheter (B2B) og personer (B2C), og det er nå en ledig stilling som Business Development Manager (BDM) i Stavanger. Vi søker etter en salgs og forretningsorientert person som ønsker å bygge gode relasjoner med virksomheter og potensielle studenter i regionen.

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Arbeidsoppgaver

  • Salg av Executives kursportefølje innen etter- og videreutdanning til enkeltpersoner og virksomheter.
  • Gjøre BI Executives tilbud kjent i Stavanger-regionen gjennom tett interaksjon med næringsliv og offentlig sektor.
  • Bidra til å styrke samarbeidet mellom akademia og næringsliv, samt offentlig sektor.
  • Representere BI på konferanser, messer/stands med mer
  • Studieadministrativt arbeid
  • Planlegging av studieportefølje
  • Studentveiledning
  • Gjennomføring av åpne kurs og programmer ved Campus Stavanger

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Vi ser etter en kandidat med utdannelse på bachelornivå eller høyere, samt erfaring fra salg. Det er ønskelig at kandidaten har god innsikt i hva som rører seg i næringsliv og offentlig sektor i regionen gjennom å være samfunnsengasjert og eksternorientert.

Gode samarbeidsegenskaper og evne til å bygge relasjoner både internt og eksternt er en nødvendighet. Gjennomføringsevne og resultatoppnåelse er også viktig.

Stillingen rapporterer til Head of B2B Open programmes, Katrine Frøyland Kirkebø.

For nærmere opplysninger om stillingen, ta kontakt med Head of B2B Open programmes Katrine Frøyland Kirkebø på telefon 46410671 eller Business Development Manager Bernt Skandsen, Stavanger 97494615.

Send søknad

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no