LEDIG STILLING VED HANDELSHØYSKOLEN BI

Senior forretningsutvikler - Corporate BI

Søknadsfrist: 11.04.2021

Handelshøyskolen BI

Avdelingen tilhører divisjonen Innovation & Outreach.

Corporate er en strategisk læringspartner for store aktører i næringsliv og offentlig sektor, nasjonalt og internasjonalt.Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

«Døråpner» på strategisk nivå til å styrke posisjonen innenfor privat sektor

Næringslivet skal gjennom store omstillinger de nærmeste årene. Kompetanse blir strategisk viktig for å lykkes – dette åpner muligheter. Som senior forretningsutvikler vil du bidra til å bygge kompetanse i norsk næringsliv. Du vil sitte i front og utvikle BI som strategisk læringspartner og tjenesteleverandør til store nasjonale selskaper og bransjer. Du vil jobbe med spennende prosjekter i tett samarbeid med BIs dyktige faglige ressurser i utviklingen av skreddersydde utdanningsprogrammer som gjør bedriftene i stand til å møte morgensdagens utfordringer. BI har gjennom de siste årene utviklet et svært godt og høyt akkreditert fagmiljø, og du vil få muligheten til å samarbeide med noen av de fremste fagpersonene i miljøet. For å lykkes må du ha tyngde og erfaring med å jobbe på høyt strategisk nivå og evne til å forstå bedriftenes utfordringer og behov. Å koble disse sammen med BIs faglige ressurser på en god måte er nøkkelen til suksess.

Hovedansvar og arbeidsoppgaver:

Oppgavene vil spenne bredt.

De viktigste vil være:

 • Kartlegge og identifisere potensielle kundeprospekter.
 • Utarbeide strategier for hvordan BI skal komme i posisjon.
 • Initiere kontakt og drive salgsprosessene.
 • Lede og utvikle samarbeidet med sentrale nøkkelpersoner hos kunden og internt i BI.

Ønsket kompetanse og personlige egenskaper

Den riktige kandidaten har høyere utdanning fortrinnsvis på masternivå. Du er forretningsorientert, har et bredt nettverk og er vant til å jobbe på CXO nivå. Du har gjerne sittet i ledergruppen i en større organisasjon og har kjent utfordringene på kroppen. Alternativt kommer du fra konsulentbransjen og har erfaring med kompetanseutvikling fra større organisasjoner og strategisk tjenestesalg med lange prosesser. Du er sterkt kundeorientert og opptatt av kundens behov, men samtidig med innsikt, respekt og forståelse for hva egen organisasjon kan levere og bidra med.

Du er en utpreget relasjonsbygger, fremstår profesjonell, trygg og imøtekommende med solid forretningsforståelse. Samtidig er du analytisk og strategisk og driver prosjektene fremover på en god måte.

Du jobber godt både selvstendig og i team.

Vi kan tilbySom senior forretningsutvikler for BI Corporate får du:

 • En meget spennende stilling med muligheten til å jobbe strategisk med kompetanseutvikling i store selskaper.
 • Spennende prosjekter både nasjonalt og internasjonalt med stor frihet til å påvirke og utvikle
 • Tilgang til høy faglig kompetanse og nært samarbeid med ledende vitenskapelige miljøer innen flere fagområder som ledelse, digitalisering, strategi, finans, økonomi og markedsføring.
 • Solid nettverk på CXO nivå.
 • Komplekse og interessante salgsprosesser.
 • Et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø, med hyggelige, engasjerte og kompetente kollegaer
 • Tilgang til BIs kurs og utdanningsprogrammer kostnadsfritt.
 • Fri i romjula og påskeuka i tillegg til 5 ukers ferie

BI er opptatt av balanse mellom jobb og privatliv og legger opp til normert 35 timers uke.

Betingelsene er konkurransedyktige.

Om dette er interessant for deg, er du velkommen til å ta kontakt med en av våre rådgivere i Jefferson Wells: Øystein Dahl (905 68 285) eller Maria Loftheim (482 57 231).

Registrer søknad og CV senest innen 11 april 2021.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

SØK HER

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no

Powered by Labrador CMS