LEDIG STILLING VED HANDELSHØYSKOLEN BI

Rådgiver / seniorrådgiver - Avdeling Studiekvalitet

Søknadsfrist: 30.05.2022

Handelshøyskolen BI

Handelshøyskolen BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa, og leverer internasjonalt anerkjent forskning og et bredt spekter av pedagogiske tilbud fra bachelor- til master- og doktorgradsprogrammer, samt videreutdanningsprogrammer. BIs samfunnsoppdrag er å øke kunnskap og gjennom det bidra til utvikling av næringslivet. BI har 20 000 studenter, over 300 000 alumni, og en rekke akademiske og forretningsmessige partnerskap og nettverk, både nasjonalt og internasjonalt. BI har de tre mest prestisjefylte internasjonale kvalitetsakkrediteringene – AACSB, EQUIS og AMBA. BI er organisert som en selveiende stiftelse hvis formål ene og alene er undervisning og forskning. All fortjeneste går til å styrke BIs akademiske læringsmiljø.

Er du BIs nye rådgiver/seniorrådgiver innen studieadministrasjon?

Handelshøyskolen BI er en av Europas største utdanningsinstitusjoner med ca 20.000 studenter og er kjent for å sette et markant preg på utdanningstilbudet i Norge. BI er rangert blant de beste handelshøyskolene i Europa og har de tre mest prestisjefylte akkrediteringene AACSB, EQUIS og AMBA.

Avdeling Studiekvalitet søker en kvalitetsbevisst og serviceinnstilt rådgiver/seniorrådgiver som liker å arbeide med studieadministrasjon. Overordnet skal Studiekvalitet kvalitetssikre at BIs Programmer, studier og kurs gjennomføres i tråd med de krav lovverk, forskrift, eget studiekvalitetssystem og egne akkrediteringer til enhver tid krever av oss. Dette gjøres gjennom kontinuerlig oppdatering av forskrift og policyer i takt med de endringer som kreves av BI som en profesjonell utdanningsaktør. Stillingen har et særskilt faglig ansvar for policy og regelverksforvaltning knyttet til studieadministrasjon.

Avdelingen består av fire avdelinger:

Programadministrasjon, eksamensadministrasjon, akkreditering og studiekvalitetssystem samt stab. Stillingen er fast og ligger til avdeling for Akkreditering og studiekvalitetssystem.

De sentrale arbeidsoppgavene er:

 • Rådgiver og utreder knyttet til regelverksforvaltning. Herunder studieadministrative policyer, samt forskrift for opptak, studier og eksamen samt PhD
 • Koordinere og utarbeide høringssvar på ulike endringer i forskrift og regelverk
 • Rådgiver for studieadministrative prosesser som utveksling, studiegjennomføring, utdanningsplaner, permisjoner, avslutning av studier, bortvisning og utestenging
 • Bidra på arbeidsoppgaver knyttet til vitnemålskontoret og BIs tekniske løsning for vitnemålsproduksjon både digitalt og print.
 • Informasjon og opplæring i organisasjonen knyttet til overforstående policyer, regelverk samt enkeltvedtak knyttet til dette.

Stillingene krever gode samarbeidsevner, evne til å initiere og lede prosesser, selvstendighet og nøyaktighet. Administrasjonen arbeider tett sammen både med faglig stab og andre administrative enheter.

Vi legger vekt på at du er strukturert, selvstendig, løsningsorientert og initiativrik, og har god gjennomføringsevne.

Ønsket bakgrunn og kvalifikasjoner:

 • Relevant høyere utdanning, helst på masternivå
 • Erfaring fra universitet og høyskolesektoren.
 • Erfaring og kunnskap om universitets- og høyskoleloven med tilhørende forskrifter
 • God fremstillingsevne på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
 • Utadvendt, strukturert og nøyaktig
 • Evne til å arbeide både selvstendig og prosjektbasert
 • Gode samarbeidsevner

For å bli vurdert i stilling som seniorrådgiver kreves det minimum 5 års relevant erfaring, med tilhørende relevant dybdekompetanse. Det kreves også god helhetsforståelse og evne til å gjøre egne vurderinger innenfor fagområdet.

Vi tilbyr:

 • Et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø, med hyggelige, engasjerte og kompetente kollegaer
 • Varierte oppgaver og muligheten til å jobbe i team
 • 35 timers arbeidsuke, 5 ukers ferie, samt fri jul og påske
 • Gode ordninger for pensjon, lån og forsikring
 • Attraktive muligheter for kompetanseheving gjennom kostnadsfri deltakelse på BIs studier og kurs

Stillingen rapporterer til leder Akkreditering og studiekvalitetssystem og lønnes etter kvalifikasjoner. Søknadsfrist er 30. mai.

Spørsmål til stillingen kan rettes til Direktør Studiekvalitet Nicole Ebbing telefon 46410293 eller [email protected]

Send søknad

KONTAKTPERSONER:

HJEMMESIDE: www.bi.no

Powered by Labrador CMS