LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTTS

Seks måneders engasjement som hardware- og systemutvikler

Søknadsfrist: 23.07.2021

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har omkring 780 ansatte, hvor over 500 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

På Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) utvikler vi elektronikk for ulike anvendelser i Forsvaret. Vi trenger en dyktig person med gode kunnskaper innen elektronikk, instrumentering og programmering som kan ferdigstille en demonstrator for FMCW-radar brukt i ammunisjon.

Nødvendige kvalifikasjoner er relevant utdanning på masternivå med gode resultater.

Det er også krav til erfaring innen følgende områder:

  • Konstruksjon av kretskort med FMCW-radar
  • Erfaring med Altium for kretskortdesign
  • Programmering i C av mikrokontroller
  • Instrumentering og måleteknikk
  • Analyse av måleresultater
  • Grunnleggende kjennskap til FMCW-teori for radarapplikasjoner

Vi søker en faglig nysgjerrig og løsningsorientert medarbeider med gode analytiske evner. Du må ha evne til nytenkning, vilje til faglig utvikling og ønske om å jobbe med anvendt forskning til støtte for våre oppdragsgivere.

Du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper, samtidig som du kan arbeide selvstendig og ta initiativ. Vi krever god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk. Arbeidsspråket vårt er norsk.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Engasjementet er på seks måneder, med startdato 1. september 2021. Stillingen krever sikkerhetsklarering på nivå Konfidensielt. Stillingstittelen din vil være forsker.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging. FFI ønsker flere kvinner i denne typen stillinger, kvinner oppfordres derfor til å søke. Nyutdannede oppfordres også til å søke.

Vi kan tilby et unikt tverrfaglig miljø med spennende utfordringer. Vi har fleksibel arbeidstid og sommertid, bedriftsidrettslag, bedriftsavtale med treningssenter, og andre sosiale tilbud.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Les mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Lønnen på FFI følger statens lønnsregulativ og beregnes ut ifra relevans, nivå og lengde på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til:

  • Forsker Tomas Sollund (tlf. 979 85 600) eller
  • Forskningsleder Hege Jødahl (tlf. 922 85 732)

Send elektronisk søknad merket ref. nr. 2021/01481, vedlagt kopier av vitnemål fra videregående og høyere utdanning og attester fra arbeidserfaring, innen 23. juli 2021.

Referansenr: 2021/01481

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS