LEDIG STILLING VED AHO

Studierådgiver

Søknadsfrist: 08.08.2021

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) er en vitenskapelig høgskole på universitetsnivå og en ledende, internasjonal arkitektur- og designskole som gir utdanning innen arkitektur, urbanisme, landskapsarkitektur og industridesign.


AHOs kunnskapsfelt har formgiving som fokus, og arbeider med formgiving i alle skalaer; gjenstander, bygninger, by- og landskapsforming. AHO er organisert i fire institutter, og har ca. 700 studenter og 145 ansatte.

Om stillingen

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) har ledig en 100% fast stilling som rådgiver med arbeidsområde studieveiledning og studentoppfølging. Vi søker en engasjert, dyktig og operativ studierådgiver som skal jobbe tett med våre studenter. I tillegg til utstrakt studentkontakt kommer du til å ha nær kontakt med våre undervisere og jobbe med studentvelferd på ulike nivåer.

Stillingen hører til studieadministrasjonen som ligger under Seksjon for utdanning, forskning og formidling. Du vil tilhøre et team i studieadministrasjonen som skal ha særskilt ansvar for oppfølging av og dialog med studentene.

Stillingen medfører tett samarbeid med de øvrige teamene i studieadministrasjonen samt med skolens undervisere og studenter.

Arbeidsoppgaver

Som studierådgiver hos oss må du trives med å være tett på studentene, ettersom dine hovedarbeidsområder vil være å veilede og støtte studentene.Du vil få et særskilt ansvar for studentoppfølging for å sikre et godt læringsmiljø. Ansvaret med oppfølging av studentene vil innebære progresjonsoppfølging, arbeid med tilrettelegging i forbindelse med sykdom eller funksjonsnedsettelser, permisjoner eller veiledning av studenter med øvrige særskilte behov. I tillegg har stillingen et nært samarbeid med lærere og AHOs studentorganisasjon vedrørende velferdstiltak for studentene.

Som studierådgiver er du AHOs kontaktpunkt til Studentsamskipnaden i Oslo og skal bidra til å gi informasjon om samskipnadens tilbud til studentgruppen.

Kvalifikasjonskrav

Den som ansettes skal håndtere mange og varierte oppgaver, og ha en tett kontakt med våre studenter. Du må ha høyere utdanning, minimum på bachelornivå. Omfattende og relevant arbeidserfaring kan kompensere for utdanningskravet.

 • Dokumentert erfaring med veiledning og/eller rådgivning. Det vil være en fordel med erfaring fra oppfølging av studenter
 • Erfaring fra studieadministrativt arbeid eller tilsvarende er ønskelig, men ikke et absolutt krav
 • Gode digitale ferdigheter
 • Meget god muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne på norsk og engelsk

Både nyutdannede og erfarne kandidater oppfordres til å søke stillingen.

Vi tilbyr

 • En spennende og variert stilling i et kreativt og innovativt, internasjonalt miljø
 • Sentrale lokaler ved Vulkan og Grünerløkka
 • En uformell og hyggelig arbeidsplass med engasjerte kollegaer
 • Fleksitidsordning
 • Medlemskap i Statens Pensjonskasse

Ansettelse i stillingskode 1434 rådgiver med en brutto avlønning pr år fra kr. 507 600 til kr. 574 700, avhengig av ansiennitet og kvalifikasjoner. For spesielt kvalifiserte kandidater kan høyere lønn vurderes. Det vil gjøres et lønnsfratrekk på 2 % til innskudd i Statens pensjonskasse.

Et godt arbeidsmiljø er preget av mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.

Personlige egenskaper

For å trives og passe i rollen som studierådgiver hos oss, ser vi for oss at du kjenner i gjen deg i følgende beskrivelse:

 • Du trives i en utadvendt rolle og du kommer lett i kontakt med andre mennesker
 • Du er en trygg person med evne til å lytte og vise omsorg i veiledning av studentene, samtidig som du kan sette grenser og utøve profesjonalitet når det trengs
 • Du har god rolleforståelse, med forståelse for både student- og arbeidsgiverperspektivet
 • Du er pliktoppfyllende, tar ansvar, viser initiativ og har god gjennomføringsevne
 • Du er opptatt av å skape et godt samspill på tvers av faglige og organisatoriske grenser
 • Du liker å lære deg nye ting og er interessert i og nysgjerrig på ulike fagområder

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Spørsmål om stillingen

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt:

Søknad sendes til oss via jobbnorge.no (klikk "Søk her/Søk stillingen") senest 8. august.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS