Ledig stilling ved NMBU

Lærlingplasser ved NMBU fra høsten 2021

Søknadsfrist: Løpende

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

NMBU har et særlig ansvar for forskning og utdanning som sikrer livsgrunnlaget for fremtidige generasjoner.


Bærekraft er forankret i alt vi gjør og vi leverer kunnskap for livet.


NMBU har 1700 ansatte og 5200 studenter og er organisert i sju fakulteter. NMBU har campus i Ås og i Oslo. I løpet av 2021 er vi samlokalisert på Ås. Nærmere opplysninger om NMBU finnes på www.nmbu.no

Om stillingen

NMBU er alltid på utkikk etter nye læreplasser innen flere fagområder. Søk om å gjennomføre læreperioden din hos et av Norges fremste universiteter!

Som lærling hos oss ønsker vi at du får en god opplæring og oppleve mestring. Vi er en selvstendig lærebedrift med stadig økende antall lærlinger og kan derfor tilby felles kurs og samlinger.

NMBU Campus Ås ligger i nærheten både buss- og togstasjon, nye Eika sportssenter, flere cafeer og kantiner.

Les mer om å være lærling hos oss på denne linken.

Hvem er vi?

NMBU er Norges ledende miljøuniversitet og vår visjon Kunnskap for livet uttrykker universitetets overordnede mål om å bidra til å sikre framtidens livsgrunnlag gjennom fremragende forskning, utdanning, formidling og innovasjon.

Vi mottar gjerne en søknad fra deg som har fullført og bestått VG1 og VG2 i ditt fag. Du må beherske godt norsk, ha gode IT-kunnskaper og ha et ønske å lære mer om fagområdet ditt.

Slik søker du:

Fyll ut det elektroniske skjemaet ved å klikke på «søk stillingen» og skriv en kort søknad med informasjon om deg.

Søknaden bør inneholde en kort tekst om deg og hvorfor du ønsker læreplass hos oss, hvilken skole og linje du går på, samt eventuell tidligere utdanning og arbeidserfaring. Husk å laste opp karakterutskrift, vitnemål og relevante attester.

For å starte læretiden på høsten ønsker vi å motta din søknad snarest mulig, og senest 1.mars det året du ønsker å begynne.

For ytterligere informasjon

Kontakt:

  • Lærlingkoordinator Hanne Marie Fischer, tlf 995 71 175 hverdager mellom klokken 08.00 og 15.00.

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS