LEDIG STILLING PÅ KRISTIANIA

Ressurspool for oppdrag innen undervisning, veiledning og sensur

Søknadsfrist: 30.10.2023

Kristiania

Høyskolen Kristiania leverer forskning og utdanning innen blant annet ledelse, organisasjon, markedsføring og kommunikasjon. Med over 18.000 studenter og et stort utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Høyskolen Kristiania Norges største uavhengige breddehøyskole. Høyskolen Kristianias oppdrag er å bidra til Norges sosiale og økonomiske utvikling gjennom en problemdrevet og anvendt kunnskapsutvikling og -formidling, i nært samarbeid med arbeidslivet. For å kunne utføre dette oppdraget på en mest mulig effektiv måte, har Høyskolen Kristiania som mål å bli Norges første uavhengige universitet.

Ressurspool for oppdrag innen undervisning, veiledning og sensur ved School of Communication, Leadership and Marketing

Høyskolen Kristiania samarbeider med mange dyktige eksterne fagpersoner i forbindelse med gjennomføring av forelesning, veiledning og sensur. Vi har behov for flere dyktige fagpersoner som kan kontaktes ved behov i alt fra noen timer til flere dager med samlinger. Dersom du brenner for undervisning, veiledning og/eller sensur innen våre fagområder ønsker vi å komme i kontakt med deg.

Registrer deg gjennom vår søkerportal for å bli en del av vår oversikt over mulige eksterne samarbeidspartnere. Vi kontakter deg dersom det dukker opp et mulig oppdrag.

Om School of Communications, Leadership, and Marketing

School of Communication, Leadership, and Marketing har sin faglige hovedtyngde i områdene kommunikasjon, ledelse og markedsføring. Slik er også navnene for avdelingens tre institutter; Institutt for kommunikasjon, Institutt for ledelse og Institutt for markedsføring. Studiene er nært knyttet til praksis og gir studentene god innsikt i arbeidslivet som de møter etter endte studier.

Avdelingen kjennetegnes av gode pedagoger og høy tilfredshet i studentundersøkelser. Avdelingen har aktive forskere og forskergrupper. En målrettet oppbygning av forskningen i avdelingen foregår for å utvikle et tverrfaglig ph.d.-program i kommunikasjon og ledelse.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil variere basert på typen oppdrag:

Sensur

Som sensor bedømmer du og gir tilbakemelding på eksamensoppgaver. Sensorarbeidet kan omfatte blant annet skriftlig og muntlig eksamen, og semester-, bachelor- og masteroppgaver.

Undervisning for stedlige bachelor- og masterstudenter

Som underviser møter du studentene til undervisning. De viktigste oppgavene er planlegging og gjennomføring av undervisningen, og å svare på spørsmål fra studentene. Det er en variert rolle hvor man kan undervise i klasserom, gi veiledning og tilbakemeldinger eller undervise i seminar.

Underviser for etter- og videreutdanningsstudenter

School of Communication, Leadership, and Marketing har en rekke emner, kurs og samlinger for etter- og videreutdanningsstudenter. Vi søker deg som ønsker å ta ansvar for å gjennomføre digitale digitale eller stedlige samlinger, hos samarbeidspartnere, i lokalene til bedriftskunder eller på hotell.

Nettveiledning

Som nettveileder er du nettstudentenes førstekontakt for faglig utvikling og læring. Dine viktigste oppgaver er å gi tilbakemelding og læringsfremmende underveisvurdering av studentoppgaver. All kommunikasjon foregår via vår læringsplattform, og innenfor visse tidsfrister arbeider du hvor du vil og når du vil. Som nettveileder har du stor fleksibilitet, samtidig som du vil være den viktigste fagpersonen i dine studenters læringsreise. Alle nettveiledere får grundig opplæring i forkant og tett administrativ oppfølging underveis.

Vi ser etter deg som:

  • Har høyere grads eksamen ved universitet, høyskole eller tilsvarende innen fagområdet
  • Jobber eller har jobbet innen kommunikasjon, ledelse, organisasjon, markedsføring eller tilstøtende fagområder
  • Er faglig engasjert og brenner for å formidle fag til en variert studentgruppe
  • Har erfaring fra veiledning, undervisning og sensur

Arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å melde interesse. Vennligst registrer deg i skjemaet under.

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet ved behov.

Søknadsfrist: Fortløpende

Søk

Powered by Labrador CMS