LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTTS

To nye kolleger (med realfagsutdannelse)

Søknadsfrist: 28.03.2021

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har omkring 780 ansatte, hvor over 500 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Har du realfagsutdannelse?

Vi leter nå etter to nye kolleger!

Er du interessert i autonome systemer?

Vil du være med å utvikle droner?

Droner blir nemlig en stadig viktigere ressurs for Forsvaret, og samtidig en stadig viktigere trussel som Forsvaret må ha evne til å forsvare seg mot. Vi har en viktig oppgave i å styrke denne evnen, i tillegg til å støtte næringslivet og sivilsamfunnet med fremsynt teknologiarbeid.

Nå ser vi etter to nye kolleger som har lyst på en spennende jobb i et svært kompetent og fagsterkt miljø, og som vil bli en del av teamet vårt.

Du vil få mulighet til å jobbe både praktisk og teoretisk, og vil i stor grad få frihet til å skape din egen arbeidshverdag sammen med kollegene dine. Du vil få store muligheter til å utvikle deg faglig, for eksempel gjennom kurs og videreutdanning.

Arbeidsoppgavene vil inkludere systemutvikling, modellering og simulering, reguleringsteknikk, praktisk arbeid med elektronikk, sensorer, kommunikasjonsutstyr og flyvende farkoster. Feltprøver i samarbeid med andre FFI-forskere og avdelinger i Forsvaret vil være en sentral del av jobben – det er derfor viktig for oss at du inspireres av å samarbeide med andre og at du ikke er redd for å ta kontakt både med kolleger på FFI og i sektoren forøvrig.

Som person er du i ditt ess når du kan være kreativ og tenke utenfor boksen. Du er nysgjerrig og fremoverlent, og finner motivasjon i å være med å skape bevegelse i arbeidsoppgaver, blant kolleger og ute i industrien. Du har integritet og stor gjennomføringsevne; på FFI gir vi oss ikke og står på til løpet er fullført.

Vi ser etter deg med minimum mastergrad innen relevante fagområder, med gode resultater. Det er en fordel om du er interessert i f.eks. kybernetikk, elektronikk og/eller programvare. Interesse og forståelse for mekanikk, droner og flyteknikk vil også være en fordel, men vi skal sørge for å gi deg den opplæringen du trenger.

Du må ha god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk. Stillingstittelen din vil bli forsker.

Vi kan tilby utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig og utviklingsorientert miljø. Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, bedriftsidrettslag, avtale med treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Les mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging. FFI ønsker flere kvinner i denne typen stillinger, kvinner oppfordres derfor til å søke. Nyutdannede oppfordres til å søke.

Lønnsinnplasseringen på FFI følger Statens lønnsregulativ, og beregnes ut ifra relevans og nivå på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å henvende deg til:

Søknad vedlagt kopier av vitnemål (fra videregående og høyere utdanning) og attester sendes elektronisk innen 28. mars 2021. Ref. nr. er 2021/00402.

Referansenr: 2021/00402

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS