LEDIG STILLING VED FORSVARETS FORSKNINGSINSTITUTT

Rådgiver - nettverksteknologier

Søknadsfrist: 10.10.2022

Forsvarets forskningsinstitutt

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har over 770 ansatte, hvor rundt 600 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Vil du påvirke hvordan Forsvaret skal kommunisere i fremtiden?

Er du nysgjerrig på hvordan Forsvaret kan utnytte nye nettverksteknologier?

Vi er et aktivt, sosialt og kreativt miljø med bredde- og dybdekunnskap innen kommunikasjonsteknologi. Vi jobber med nettverksteknologier og dynamiske og sammensatte kommunikasjonsnettverk. Vi studerer både spesifikke program- og maskinvareløsninger og konsepter for anvendelse av ny teknologi.

Vi har vår egen temaside hvor du kan lese mer: på www.ffi.no/jobb-og-karriere/operativ-ikt.

Arbeidsoppgaver:

  • Utforske hvordan Forsvaret kan bruke nye nettverksteknologier for å dekke sine framtidige behov.
  • Analysere og designe robuste nettverksløsninger.
  • Eksperimentere med ny teknologi sammen med Forsvaret.
  • Delta i internasjonalt samarbeid.
  • Formidle kunnskap til Forsvaret og øvrige deler av forsvarssektoren.

Du vil få bryne deg på allsidige problemstillinger, både gjennom å teste og eksperimentere med teknologiske løsninger og ved å studere Forsvarets bruk av nettverksteknologi. Du vil få mulighet til å fordype deg i områder som kommunikasjonsnettverk, programvaredefinerte nettverk, nettverksvirtualisering, managementløsninger eller ruting i dynamiske og sammensatte kommunikasjonsnettverk.

Du må gjerne være nyutdannet, og du må ha minimum mastergrad innen relevante fagområder som kommunikasjonsteknologi, digital sikkerhet, datateknologi, informatikk, matematikk, fysikk, kybernetikk, robotikk.

Du er faglig nysgjerrig, trives med å søke svar på det du lurer på og har en løsningsorientert tilnærming til arbeidet ditt. Du jobber godt alene men verdsetter kunnskapsdeling og tverrfaglig samarbeid. Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

Trives du med teoretisk og/eller praktisk arbeid, liker å lære og er motivert for å arbeide med anvendt forskning, kan vi tilby en spennende fremtid hos oss.

Vi kan tilby utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig og utviklingsorientert miljø. Vi har fleksibel arbeidstid, sommertid, bedriftsidrettslag, avtale med treningssenter og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som tilbyr låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres på nivå Hemmelig/ Nato Secret. Du kan lese mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.

Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk til rettelegging. FFI ønsker flere kvinner i denne typen stillinger, og kvinner oppfordres derfor spesielt til å søke.

Lønnsinnplasseringen på FFI følger Statens lønnsregulativ, og beregnes ut ifra relevans og nivå på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger får du hos konst. forskningsleder, Bjørnar Libæk, tlf. 90599627 / 63807611.

Send søknad vedlagt kopier av vitnemål fra høyere utdanning, samt attester fra arbeidserfaring som er relevante for stillingen, innen 10. oktober. Ref.nr. er 2022/01796.

Referansenr: 2022/01796

Søk på stillingen

Kontaktpersoner:

Hjemmeside: www.ffi.no

Powered by Labrador CMS