Stilling:

Seniorkonsulent / rådgiver - canvas

Søknadsfrist 29. juli 2018

Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge har om lag 18 000 studenter og ca. 1500 ansatte. Universitetet er organisert i fire fakulteter, og har undervisnings- og FoU-virksomhet på åtte campus. Universitetets hovedprofil er å tilby profesjonsrettete, arbeidslivsorienterte og samfunnsrelevante utdanninger, samt anvendt forsknings- og utviklingsarbeid.

Ved Avdeling for utdanning og studiekvalitet er det fra 01.09.18 ledig en fast stilling.

Stillingen er knyttet til Universitetet i Sørøst Norges utviklingsenhet USN eDU, enhet for digitalisering og utdanningskvalitet. Nærmeste overordnede er seksjonssjef. Hovedarbeidssted er p.t campus Vestfold.

USN opprettet 01.01.2017 et egent kompetansesenter/utviklingsenhet under viserektor for utdanning og studiekvalitet kalt USN eDU, enhet for Digitalisering og Utdanningskvalitet. eDU skal legge til rette for utdanningsfaglig kompetanseutvikling i samarbeid med fakultetene. Utdanningsfaglig kompetanse omfatter UH-pedagogikk og didaktikk, og inkluderer kompetanse til å utnytte digital teknologi for å fremme læring. eDU skal bidra til økt kvalitet i utdanningene, og være en pådriver for kontinuerlig pedagogisk utviklingsarbeid og utnyttelse av digital teknologi i utdanningene - for å fremme læring.

Videre har enheten som oppgave å fremme fleksible utdanningstilbud og studentaktive læringsformer, og bidra til at høgskolen har dynamiske læringsarenaer, både på campus og nett. Universitetet i Sørøst-Norge er organisert i fire fakulteter: Fakultet for humaniora, idretts- og utdanningsvitenskap, Fakultet for helse- og sosialvitenskap, Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag, Handelshøyskolen. Hvert av disse fire fakultetene skal ha sin LMS ansvarlig i eDU, p.t. bruker USN Canvas som LMS. Den medarbeideren vi nå søker etter skal særlig jobbe inn mot Fakultet for teknologi, naturvitenskap og maritime fag, og vil jobbe tett med de tre andre canvasanvsarlige.

Stillingen er en hybrid administrativ/pedagogisk stilling med hovedvekt på opplæring i og utvikling av Canvas i USN. Den canvasansvarlige skal jobbe tett inn mot fakultetets administrasjon og faglig ledelse, og følge opp ansatte i undervisningsstillinger på det enkelte fakultet spesielt i forhold til bruk av Canvas som verktøy i undervisning og vurderingsarbeidet. Opplæring og veiledning i bruk av Canvas for administrative og faglige ansatte ved høgskolen utgjør grunnstammen i arbeidsoppgavene. Videreutvikling og systematisk anvendelse er naturlige utviklingsoppgaver som følges opp i samarbeid med seksjonssjef.

Stillingen innebærer å samarbeide tett med kolleger i egen enhet. eDU har medarbeidere med ulik faglig bakgrunn og ansatte i både faglige og teknisk- administrative stillinger. Intensjonen er å bygge opp et tverrfaglig team som utfyller hverandre for å imøtekomme fakultetenes behov i arbeidet med den utdanningsfaglige kompetanseutviklingen.

Aktuelle arbeidsoppgaver

  • Teknisk tilrettelegging og koordinering av fakultetets arbeidsflater i vårt LMS som p.t. er Canvas.
  • Veiledning og opplæring av fakultetets ansatte og studenter, inkludert veiledning i SupportCloud.
  • Samarbeide med fakultetets administrasjon for å sikre god oversikt over fakultetets drift og studieportefølje - både teknisk, administrativt og faglig.
  • Bidra til digital kompetanseutvikling ved eget fakultet og for institusjonen som helhet.
  • Delta i samarbeid internt og eksternt med aktører innenfor Canvas og relevante tilknyttede systemer.
  • Opplæring, kurs og veiledning av ulike typer programvarer til bruk i undervisning; f.eks. webkonferanseverktøy, video og lydredigering, skjermopptak, samskrivingsverktøy mm.
  • Stillingen krever kontinuerlig oppdatert kompetanse i eksisterende og nye systemer, og en proaktiv og innovativ holdning til arbeidsoppgavene.

Kvalifikasjoner

  • Relevant utdanning fra universitet eller høgskole, minimum tilsvarende bachelornivå (fortrinnsvis master for rådgiverstilling).
  • Realkompetanse kan i spesielle tilfeller kompensere for deler av kravet om formell utdanning.
  • Gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig på norsk og engelsk.
  • Relevant administrativ eller pedagogisk erfaring, samt høy digital kompetanse og teknisk forståelse.

Det vil bli lagt vekt på

  • Praktisk pedagogisk kompetanse eller veiledningskompetanse.
  • kunnskap om/erfaring fra pedagogisk anvendelse av IKT i undervisning.
  • Gode samarbeidsevner og relasjonskompetanse.
  • Motivasjon og initiativ.
  • Fleksibilitet og serviceinnstilling.
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team.
  • Evne til prioritering og orden i perioder hvor det er stort arbeidspress.

God organisasjonsforståelse og kjennskap til FS (eller tilsvarende studentadministrative systemer) er en fordel. Har du erfaring fra video og lyd produksjon er det en fordel.

Vi søker medarbeidere som er løsnings - og utviklingsorientert og personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

  • Gode muligheter for kompetanse- og karriereutvikling.
  • Godt sosialt miljø.
  • God pensjonsordning i Statens pensjonskasse.
  • Mulighet for trening i arbeidstiden

Lønn

Stilling som seniorkonsulent (1363): kr. 456 900 - 555 100 per år og stilling som rådgiver (1434): kr. 480 600 - 576 100 per år. Lønnsplassering etter tjenesteansiennitet. Fra lønna går lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Andre opplysninger

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. De som blir innkalt til intervju bes ta med kopi av attester og vitnemål.

Tilsettingsorgan er tilsettingsutvalget for teknisk-administrative stillinger ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Den som tilsettes, må rette seg etter de lover, forskrifter og avtaler som til enhver tid gjelder for stillingen.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med minoritetsbakgrunn. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke stillingen.

I henhold til offentlighetslovens § 25 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Søkere vil bli varslet dersom slik anmodning ikke tas til følge.

For nærmere opplysninger om stillingen kan seksjonssjef ved USN eDU Hjørdis Hjukse, 35026460 / 45007501, hjordis.hjukse@usn.no kontaktes.

Slik søker du

Universitetet i Sørøst-Norge benytter elektronisk søknadsbehandling. Vi ber søkere om å registrere sin søknad, CV og vedlegg elektronisk ved å klikke på lenken til høyre ”Søk stillingen”.

Vi gjør oppmerksom på at alle dokumenter må være på et skandinavisk språk eller på engelsk. Eventuelle oversettelser må være attesterte.

Søk stillingen

Powered by Labrador CMS