Stilling:

Backend- og frontend- utviklere

Søknadsfrist: 28.09.2018

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Byggforsk er et internasjonalt ledende forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg og infrastruktur. Vi løser utfordringer knyttet til hele byggeprosessen, og skaper verdier for våre kunder og for samfunnet gjennom forskning og utvikling, forskningsbasert rådgivning, produktdokumentasjon og kunnskapsformidling.

Vil du være med å utvikle Byggforskserien.no?

Byggforskserien er web-basert løsning for formidling av kunnskap som brukes av hele byggenæringen. Byggforskserien gir dokumenterte løsninger og anbefalinger for prosjektering, utførelse og forvaltning av bygninger. Gjennom 60 år har Byggforskserien bidratt til god kvalitet og riktig utførelse i alle typer bygninger. Og behovet for mer kunnskap bare øker.

Som backend og/eller frontendutvikler hos oss trenger du ikke kunne alt, men du må kunne bevege deg i alle lag av løsningen. Du må gjerne ha hovedtyngden i ett lag, men du må samtidig være nysgjerrig og like å lære deg nye ting.

Om å jobbe for oss

Vi ønsker å styrke vårt utviklingsteam som nå skal i gang med å forbedre våre CRM, CMS og Ecommerce-løsninger, samt vår abonnements- og betalingsløsning med kundeverifisering, i tillegg til stadige forbedringer på innholds-publisering.

SINTEF Byggforsk er et internasjonalt ledende forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg og infrastruktur. Vi løser utfordringer knyttet til hele byggeprosessen, og skaper verdier for våre kunder og for samfunnet gjennom forskning og utvikling, forskningsbasert rådgivning, produktdokumentasjon og kunnskapsformidling. Våre medarbeidere jobber hver dag sammen med over 2.000 ansatte i SINTEF for å oppfylle vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

Vi sier ikke forvaltning, vi sier kontinuerlig utvikling på alle våre løsninger. Utviklerne våre har ansvaret for hele produktets livssyklus; fra utvikling til produksjon.

All infrastruktur ligger i skyen. Produktene kjører i Azure, koden ligger i BitBucket, bygg gjøres med AppVeyor og deploy med OctopusDeploy.

Stikkord for de tekniske løsningene er C#, Javascript, Asp.net Core, Asp.net Mvc, EntityFramework, Rebus, Marten, MS Sql Server, PostgreSQL, React GraphQl.

Våre produkter er:

  • byggforsk.no
  • sintefbok.no
  • sintefcertification.no

Hva vi er på jakt etter

Vi søker dyktige medarbeidere, 2 til 3 utviklere som skal være med og utvikle våre løsninger i tråd med våre mål og SINTEF sin visjon. Teknologi for et bedre samfunn.

Vi jobber sammen mot våre mål og er opptatt av å gjøre hverandre gode. Vi legger til rette for at vi skal lære av hverandre, og du bør synes det er motiverende å dele din kompetanse og være en aktiv bidragsyter i diskusjoner om teknologi og teknologivalg.

Du har interesse for det forretningsmessige og lytter til både interne og kundens behov og kan omsette dem til gode løsninger. Du kommuniserer godt om tekniske problemstillinger på en enkel og lettfattelig måte, og du er vant til å jobbe i team. Du samarbeid godt med eksterne konsulenter og kommuniserer godt i team.

Hos oss får du

  • Jobbe i en av Europas ledende forskningsinstitusjoner, med stor samfunnsmessig betydning
  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver, med gode muligheter for faglig fordypning og utvikling
  • En dynamisk og fleksibel arbeidsdag
  • Et sosialt, kreativt og tverrfaglig arbeidsmiljø som er internasjonalt anerkjent
  • Et aktivt bedriftsidrettslag, treningsmuligheter, firmahytter og revygruppe
  • Arbeidssted på Gaustad i Oslo med kort vei til T-bane, buss og trikk.
  • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger, gode velferdsordninger og konkurransedyktig lønn

Web: www.sintef.no

Kontakt: Knut Helle (Enhetsleder)

Telefon: 90934640

E-post: knut.helle@sintef.no

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS