LEDIG STILLING VED SINTEF

Prosjektkoordinator - SINTEF Ocean

Søknadsfrist: 28.02.2021

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Ocean driver forskning og innovasjon knyttet til havrommet for nasjonal og internasjonal industri. Vår ambisjon er å videreføre Norges ledende posisjon innenfor marinteknisk og biomarin forskning. Sammen med næringsliv og myndigheter utvikler vi fremtidsrettede løsninger for bærekraftig utnyttelse av havet. Selskapet har 340 ansatte og har hovedkontor i Trondheim med avdelinger i Tromsø, Hirtshals, Oslo, Ålesund og Bergen.

Vil du være med å forme fremtidens kunnskapssenter for havromsteknologi?

Om oss

SINTEF er en av Norges mest anerkjente merkevarer, og har i dag vokst til et av Europas største uavhengige forskningsinstitutt. Dette omdømmet og vår vekst er resultat av de innovasjoner og løsninger vi har utviklet for våre kunder og samfunnet. Vår visjon er teknologi for et bedre samfunn, og dette har vært fundamentet for all vår virksomhet i over 70 år. FNs bærekraftsmål er også en viktig og naturlig del av hverdagen i SINTEF og vi rapporterer om dette årlig i vår egen bærekraftsrapport.

Nøkkelen til mange av vår tids utfordringer finnes i havet. SINTEF Ocean er et av SINTEFs seks institutter og vi utvikler fremtidens havindustrier innen områdene mat, energi, miljø og transport. Vi har vekstambisjoner, og utvikler organisasjonen for etablering av Ocean Space Centre. Vår ambisjon er å skape og levere verdensledende teknologisk kunnskap, og sammen med industrien utvikle innovative løsninger for en bærekraftig, internasjonal havbruksnæring. Vi opplever en økende etterspørsel etter vår kompetanse. I Havbruksavdelingen vil du få 45 dyktige og engasjerte kolleger som nå søker deg som vår prosjektkoordinator. Du vil fstøtte prosjektledere innen prosjektøkonomi og kvalitetssikring, samt få ulike oppgaver knyttet til lederstøtte.

Noen av dine andre arbeidsoppgaver vil være:

 • Prosjektadministrasjon og -styring mot interne prosjektledere og prosjektmedarbeidere, herunder bistå i prosjektbudsjettering og –regnskap.
 • Bistå medarbeidere i kvalitetssikring av prosjekters administrative rutiner og gjøremål, herunder ajourhold av prosjektdokumenter og rapporter.
 • Bidra i planlegging og gjennomføring av prosjektaktiviteter, konferanser og møter
 • Støtte medarbeidere i ulike verktøy
 • Lokale driftsbehov

For oss er det viktig at du har:

 • Økonomiutdannelse på minimum bachelornivå
 • Erfaring innen prosjektstyring/ledelse
 • Behersker Office som dataverktøy og er kjent med økonomisystemet Maconomy
 • Har gode muntlige og skriftlige norsk- og engelskkunnskaper

Vi søker en deg som er en lagspiller som evner å bygge gode relasjoner. Av personlige egenskaper vil vi blant annet legge vekt på at du er initiativrik, strukturert, har god gjennomføringsevne. Som oss andre bør du være både fleksibel, serviceinnstilt og løsningsorientert.

SINTEF gir sine medarbeidere:

 • Jobb i en av Europas ledende forskningsinstitusjoner, med stor samfunnsmessig betydning
 • En dynamisk og fleksibel arbeidshverdag
 • Store muligheter for faglig og personlig utvikling
 • Et sosialt og kreativt arbeidsmiljø hvor mennesket er i sentrum
 • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger, velferdsordninger og konkurransedyktig lønn

Ditt nye moderne kontorsted er på Brattørkaia i Trondheim, hvor vi har havet som nærmeste nabo. Send oss en kortfattet søknad med CV og karakterutskrifter innen 28.02.2021

Synes du dette virker spennende og vil høre mer tar du kontakt med:

 • Avdelingskoordinator Kari-Anne Ofstad 905 92 262, eller
 • Forskningssjef Hans V. Bjelland 988 29 872

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS