LEDIG STILLING VED SINTEF

Assisterende godkjenningsleder - SINTEF Community

Søknadsfrist: 25.08.2021

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Community er et forskningsinstitutt for bærekraftig utvikling av bygg, infrastruktur og mobilitet. Vi skaper verdier for våre kunder og samfunnet gjennom forskning og utvikling, forskningsbasert rådgivning, sertifisering og kunnskapsformidling. Vi har spisskompetanse innenfor fagområder som arkitektur, bygg, vann, samferdsel og samfunnsøkonomi. Vi utvikler fremtidens løsninger for et bærekraftig samfunn.

Vil du bidra til å sikre kvalitet, verdier og miljø gjennom våre sertifiseringsordninger innenfor byggenæringen?

Til vår fagenhet SINTEF Certification i avdeling Kunnskapsformidling og sertifisering, søker vi etter deg som vil være med å drifte og videreutvikle vår virksomhet innenfor produktdokumentasjon i SINTEF Community. SINTEF Certification tilbyr fem typer produktdokumentasjon; SINTEF Teknisk Godkjenning, SINTEF Produktsertifikat, Europeisk CPR-sertifikat, Europeisk Teknisk Bedømmelse og NorGeoSpec produktsertifikat. SINTEF Certification tilbyr også personsertifisering.

Som assisterende godkjenningsleder vil du jobbe bredt med våre tjenester og ordninger for godkjenning og sertifisering, i tett samarbeid med ulike fagmiljøer og markedet.

Du vil blant annet jobbe med SINTEF Teknisk Godkjenning og NorGeoSpec produktsertifikat. SINTEF Teknisk Godkjenning er en dokumentasjonsordning for byggevarer for det norske markedet. NorGeoSpec produktsertifikat er en nordisk ordning for sertifisering og kontroll av geotekstiler til separasjon og filtrasjon i veg.SINTEF Certification godkjenner og sertifiserer byggevarer etter nasjonale og internasjonale regler. Alt arbeid er forankret i forskningsbasert kunnskap og laboratorietesting. Arbeidet medfører kontakt med fagmiljøer både i og utenfor SINTEF og du får gode muligheter til å utforme egen hverdag. SINTEF Certification består av et team på sju medarbeidere og stillingen rapporterer til enhetsleder.

Vi tilbyr varierte og utfordrende oppgaver innenfor:

  • daglig drift av sertifiserings- og godkjenningsvirksomheten sammen med resten av teamet
  • kommunikasjon med kunder og markedet om sertifisering og godkjenning
  • oppfølging av prosjektledere innenfor sertifisering og godkjenning
  • utvikling av sertifiserings- og godkjenningsvirksomheten
  • utarbeidelse og videreutvikling av prosedyrer for sertifisering og godkjenning

For oss er det viktig at du:Har god kunnskap om og interesse for byggevarer. Du har høyere utdanning innenfor byggfag, gjerne mastergrad, men det er ikke et krav. Din arbeidserfaring har du fra byggenæringen, minimum 3 år. Du har gjerne erfaring fra produktdokumentasjon, sertifisering og/eller arbeid med kvalitetssystemer. Du har gode samarbeidsevner, jobber godt selvstendig og har en ryddig og strukturert arbeidsform. Du må beherske norsk og engelsk godt, både skriftlig og muntlig.

SINTEF gir sine medarbeidere:

  • Et godt, dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø som verdsetter mangfold og god ledelse
  • En variert og fleksibel arbeidshverdag i det som er kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver i en årrekke
  • Unike muligheter til faglig og personlig vekst
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger, velferdsordninger og konkurransedyktige betingelser

Ytterligere opplysninger om stillingen fås ved åkontakte vår rådgiver i Headvisor AS, Kirsti Kalseth Sjøhaug. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også i innledende fase overfor oppdragsgiver hvis ønskelig.

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

  • Kirsti K. Sjøhaug (Rådgiver Headvisor AS), 977 31 680, Kirsti.Sjohaug@headvisor.no
  • Marius Kvalvik (Enhetsleder), 416 37 384, marius.kvalvik@sintef.no

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS