LEDIG STILLING VED SINTEF

Administrasjonskoordinator - SINTEF Ocean

Søknadsfrist: 20.11.2020

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Ocean driver forskning og innovasjon knyttet til havrommet for nasjonal og internasjonal industri. Vår ambisjon er å videreføre Norges ledende posisjon innenfor marinteknisk og biomarin forskning. Sammen med næringsliv og myndigheter utvikler vi fremtidsrettede løsninger for bærekraftig utnyttelse av havet. Selskapet har 340 ansatte og har hovedkontor i Trondheim med avdelinger i Tromsø, Hirtshals, Oslo, Ålesund og Bergen.

Vi søker en serviceinnstilt og fleksibel person som ønsker å være med på å forme fremtidens kunnskapssenter for havromsteknologi.

Nøkkelen til mange av vår tids utfordringer finnes i havet. SINTEF Ocean utvikler fremtidens havindustrier innen områdene mat, energi, miljø og transport. Vi har vekstambisjoner, og utvikler organisasjonen for etablering av Ocean Space Centre.

Som administrasjonskoordinator vil du blant annet få ansvar for forefallende oppgaver knyttet til drift av våre lokaler, og du vil være vår kontaktperson mot huseier, resepsjon og andre underleverandører. Du vil få ansvaret for våre fellesarealer og være vår møtevert. Andre relevante arbeidsoppgaver er innkjøp av kontorrekvisita og møbler, fakturakontroll og oppfølging av purringer og inkassosaker, samt gi administrativ støtte til stabens medarbeidere.

Vi søker deg som har:

  • relevant utdanning på Bachelor-nivå i tillegg til relevant erfaring
  • god skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk og engelsk
  • beherske Office som dataverktøy
  • vilje og evne til å utføre et bredt spekter av administrative og forefallende oppgaver

Av personlige egenskaper vil vi blant annet legge vekt på at du er initiativrik, strukturert, har god gjennomføringsevne og er både fleksibel, serviceinnstilt og løsningsorientert.

Vi tilbyr:

  • et godt, dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø som verdsetter mangfold
  • en variert og fleksibel arbeidshverdag i det som er kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver senest i år
  • unike muligheter til faglig og personlig vekst i et kompetansemiljø hvor 55% av våre forskere har doktorgrad
  • meget gode pensjons- og forsikringsordninger, velferdsordninger og en konkurransedyktig lønn.

Stillingen vil være organisert i Stab med arbeidssted Trondheim.

Kortfattet søknad med CV og karakterutskrifter sendes innen 20. november 2020.

Synes du dette virker spennende og vil høre mer tar du kontakt med:

  • Seniorrådgiver Lillian Tronsaune, telefon: 90559400

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS