Stilling:

Rådgiver (Fakultet for humaniora og pedagogikk)

Søknadsfrist 20. mars 2019

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder har over 1400 ansatte og 13 000 studenter. Det gjør oss til en av Sørlandets største arbeidsplasser. Våre ansatte forsker, underviser og formidler kunnskap fra ulike fagområder. Samskaping av kunnskap er vår felles visjon. Vi tilbyr et bredt spekter av studier innenfor mange arbeidsfelt. Vi holder til på to moderne campuser i Kristiansand og Grimstad.


Vi er et åpent og inkluderende universitet preget av samarbeidskultur. UiA har som mål å videreutvikle utdanning og forskning på høyt internasjonalt nivå.

Ved Universitetet i Agder er det ledig en nyopprettet fast 100 % stilling som rådgiver, knyttet til den økte satsningen på praksis i utdanningene. Stillingen inngår i administrasjonen ved Fakultet for humaniora og pedagogikk. Hovedarbeidssted er for tiden Campus Kristiansand.

Fakultetet har mer enn 200 ansatte, inkludert 20 ansatte i teknisk-administrative stillinger. Stillingen inngår i fakultetsadministrasjonen og i studieteamet som består av syv medarbeidere. Hovedarbeidsområdet for den nye stillingen er arbeid med studenter i praksis. Den som ansettes har fakultetsdirektøren som sin nærmeste overordnede, men den daglige arbeidsledelsen er delegert til lederen for studieteamet.

For mer informasjon om Fakultet for humaniora og pedagogikk: www.uia.no

Arbeidsoppgaver:

 • administrativ støtte for studieprogramlederne og de emneansvarlige for å ivareta og utvikle praksistilbudet til studentene
 • oppfølging av praksisstedene og av studentene i forbindelse med praksisarbeidet
 • andre studieadministrative oppgaver, for eksempel knyttet til markedsføring av studietilbudene og studiestart
 • innholdsansvarlig for fakultetets nettsider
 • andre oppgaver tildelt av fakultetsdirektøren

Kvalifikasjoner:

 • den som ansettes må ha utdanning på masternivå, helst innenfor humaniora, pedagogikk eller samfunnsvitenskap. Dokumentert realkompetanse kan kompensere for deler av utdanningskravet.
 • det er ønskelig med erfaring i vedlikehold av nettsider
 • gode norsk- og engelskkunnskaper tillegges vekt

Vi ønsker oss en medarbeider som tar initiativ og som har gode samarbeidsevner. Det vil også bli lagt vekt på evnen til å arbeide selvstendig og systematisk.

Vi tilbyr:

 • varierte arbeidsoppgaver i en stor, spennende og samfunnsviktig organisasjon
 • en stilling med utviklingsmuligheter i et mangfoldig miljø
 • moderne lokaliteter og et allsidig velferdstilbud
 • fleksibel arbeidstid

Stillingen er plassert i Statens lønnsregulativ lønnsplan 90.500 kode 1434 rådgiver, kr 472 300 – 544 400. For spesielt kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes. Fra lønnen går lovfestet innskudd til Statens pensjonskasse.

Den statlige arbeidsstyrken skal i størst mulig grad avspeile mangfoldet i befolkningen, og det er et personalpolitisk mål for Universitetet i Agder å oppnå en balansert sammensetning. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte personer til å søke uavhengig av kulturell bakgrunn, kjønn, alder eller funksjonsevne.

Den som tilsettes har rettigheter og plikter etter de retningslinjer som gjelder for tekniske og administrative stillinger ved Universitetet i Agder, og må påregne endringer i organisering og oppgaver. Tilsetting foretas av tilsettingsrådet for tekniske-/administrative stillinger ved Universitetet i Agder.

Søknaden og nødvendige opplysninger om utdanning og erfaring (inkl. vitnemål og attester) sendes elektronisk, benytt linken "Søk stillingen".

Søknadsfrist: 20.03.19

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

 • Fakultetsdirektør Terje Tellefsen, tlf. 38 14 17 64, mobil 918 73 538, e-post [email protected], eller
 • Personalrådgiver Sevleta Memic, tlf. 38 14 20 94, mobil 951 83 570, e-post [email protected]

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2.ledd kan søker be om ikke å bli oppført på den offentlige søkerlista. Universitetet kan likevel beslutte at navnet på kandidaten skal offentliggjøres. Søker vil i forkant av eventuell offentliggjøring bli varslet.

Søk stillingen