LEDIG STILLING VED SINTEF

Rådgiver - SINTEF Ocean AS

Søknadsfrist: 07.08.2022

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2100 medarbeidere fra 80 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn


Les mer om SINTEF her.

SINTEF Ocean er et av seks institutt som utgjør SINTEF. Vi jobber med forskning og innovasjon knyttet til havrommet for nasjonal og internasjonal industri. Vår ambisjon er å videreføre Norges ledende posisjon innenfor marinteknisk og biomarin forskning. Sammen med næringsliv og myndigheter utvikler vi fremtidsrettede løsninger for bærekraftig utnyttelse av havet. Vårt hovedkontor er i Trondheim, og vi har avdelinger i Tromsø, Hirtshals, Oslo, Ålesund og Bergen.

Er du vår nye rådgiver?

Vi søker en samfunnsengasjert og initiativrik rådgiver. Vår visjon om "Teknologi for et bedre samfunn" betyr mye for oss, og gir en inspirerende ramme for det administrative arbeidet vårt. SINTEF Ocean utvikler fremtidens havindustrier innen områdene mat, energi, miljø og transport. Nøkkelen til mange av vår tids utfordringer finnes i havet og vi jobber målrettet for å oppfylle vårt samfunnsoppdrag gjennom spennende forskning innen alle disse områdene.

Som vår rådgiver får du god innsikt i vår forskningsvirksomhet, våre rammevilkår, forskningspolitikk samt utviklingen av vårt forskningsinstitutt som er i en spennende vekstfase.

Vi ønsker deg som:

  • har relevant utdannelse innen samfunnsfag, administrasjon eller kommunikasjon på Bachelor eller Masternivå
  • har vilje og evne til å utføre et bredt spekter av administrative oppgaver - både strategisk og operativt
  • er god med analyser og rapportering
  • er komfortabel med å utarbeide saksunderlag, høringssvar og lage presentasjoner
  • har meget gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk.

Som rådgiver vil du få et bredt ansvarsområde. Du vil jobbe med praktisk oppfølging av oppgaver og saker for instituttledergruppa, møte- og saksforberedelser samt analyser og rapportering. Du vil være sentral i utarbeidelse av skriftlige underlag, høringssvar og presentasjoner. Du vil jobbe tett med instituttledelsen og medarbeidere i stab.

Vi søker en lagspiller som evner å bygge gode relasjoner. Av personlige egenskaper vil vi blant annet legge vekt på at du er initiativrik, strukturert, evner å jobbe selvstendig og har god gjennomføringsevne. I tillegg er det viktig for oss at du er serviceinnstilt og løsningsorientert.

SINTEF Ocean tilbyr:

  • en spennende stilling i et verdensledende forskningsmiljø med stor samfunnsmessig betydning
  • en selvstendig stilling med gode muligheter til faglig og personlig utvikling i samspill med dyktige kollegaer
  • en dynamisk og fleksibel arbeidshverdag
  • et godt og inkluderende arbeidsmiljø
  • meget gode pensjons- og forsikringsordninger, gode velferdsordninger og en konkurransedyktig lønn.

Synes du dette virker spennende og vil høre mer tar du kontakt med viseadministrerende direktør Merete Øverli Moldestad, telefon: 98243460.

Kortfattet søknad med CV og karakterutskrifter sendes innen 7. august 2022.

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen

Powered by Labrador CMS