LEDIG STILLING VED SINTEF

Kvalitet- og compliancerådgiver

Søknadsfrist: Løpende

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2100 medarbeidere fra 80 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn


Les mer om SINTEF her.

SINTEF er Skandinavias største uavhengige forskningskonsern. Vi skaper verdier gjennom kunnskap, forskning og innovasjon, og utvikler løsninger og teknologi som tas i bruk.

Bli en del av fremtidens SINTEF som vår Kvalitet- og compliancerådgiver.

Er du en erfaren Kvalitets- og compliancerådgiver på jakt etter en ny og spennende arbeidsdag? Da har vi en unik mulighet for deg!

I SINTEF bidrar vi til samfunnsnytte og konkurransekraft. I over 70 år har vi med viten og vilje, fra havrom til verdensrom, bidratt til verdiskaping. Med ambisjon om å være et verdensledende forskingsinstitutt er SINTEF en viktig leverandør av forskning, innovasjon og teknologi til næringsliv og forvaltning. Sammen med våre kunder løfter vi frem innovasjoner og bærekraftige løsninger. Vi skaper teknologi for et bedre samfunn.

Vi søker etter en Kvalitet- og compliancerådgiver. Som rådgiver i Kvalitetsseksjonen i Konsernstab vil du ha ansvar for utvikling og drift av styringssystemet for våre arbeidsprosesser. Du vil være med på å legge til rette for konsernets rammeverk for arbeid med kvalitet, internkontroll, risikostyring og etterlevelse i samarbeid med instituttene.

Som SINTEFs nye Kvalitet- og compliancerådgiver vil du være en pådriver for digitalisering og tjenesteinnovasjon. Du vil delta i og lede endringsprosesser og forbedringsprosjekter, og bidra til å forbedre og forenkle konsernfelles prosesser og prosedyrer.

For å lykkes best mulig i rollen ser vi etter deg som har utdanning på mastergradsnivå, og erfaring med prosjektledelse og metodikk innen internkontroll, risikostyring og compliance. Du bør også ha erfaring med prosesskartlegging og prosessmodellering, revisjonsledelse og sertifiseringsprosesser. Videre er det en fordel med kunnskap om relevante ISO-standarder og bruk av IT i virksomhetsstyring. Ønskede personlige egenskaper er evne til samarbeid, evne til å ta initiativ og gjennomføringsevne, serviceorientering og nysgjerrighet.

SINTEF tilbyr unike muligheter til faglig og personlig utvikling i en organisasjon som er blitt kåret til Norges mest attraktive i en årrekke, hvor ansvarlighet, initiativ og evner til samarbeid settes høyt.

Du vil bli sett og hørt som en del av et godt arbeidsmiljø med mange goder som fleksibel arbeidstid, gode pensjons- og forsikringsordninger, gode velferdsordninger og konkurransedyktig lønn.

Søknadsfrist er 29. mai, og ta gjerne kontakt med Kvalitetssjef i SINTEF, Jørn Stefanussen, på e-post eller mobil 97183341 for å lære mer om denne muligheten. Bli med på laget og jobb med spennende prosjekter og teknologier som vil gjøre en forskjell i samfunnet!

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen

Powered by Labrador CMS