LEDIG STILLING VED SINTEF

Kontrakts- og innkjøpskoordinator

Søknadsfrist: 16.05.2024

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2100 medarbeidere fra 80 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner. 

Vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn 

Les mer om SINTEF her.

SINTEF Industri er med over 530 medarbeidere SINTEFs største institutt. Vi legger grunnlaget for fremtidens bærekraftige industri. Vi jobber med materialer, teknologier, prosesser og modeller som skal sette fart på grønn omstilling av norsk og europeisk næringsliv, gi oss nye medisiner, hjelpe verden å opprettholde levestandarden med lavere forbruk av energi og materialer og mye mer.

Lyst til å jobbe med kontrakter og innkjøp for SINTEFs største institutt? 

Er du et ordensmenneske med et skarpt øye for detaljer? 

Har du det som trengs for å navigere komplekse kontrakter og strategiske innkjøp? 

Har det slått deg at DU kan spille en viktig rolle i å forme fremtidens bærekraftige industri?

Som vår nye kontrakts- og innkjøpskoordinator kan du faktisk det. La oss illustrere det ved å ta deg med på en liten reise gjennom en typisk arbeidshverdag: Dagen din starter med et dykk inn i dagens agenda. Gjennomgang av kontrakter står først på tapetet – en oppgave som krever både finesse og fagkunnskap. Det er din jobb å sjekke om kontraktene er i tråd med våre høye standarder for kvalitet.

Deretter følger dialog med forskerteamet for å sikre at våre neste store prosjekter har kontrakter for nødvendig utstyr og infrastruktur. Mellom møter og samarbeid med vårt dyktige (og hyggelige) team, har du en viktig rolle i å sikre innholdet i forsknings- og konfidensialitetsavtaler.  Du vil også bistå i kunde- og leverandørevalueringer.

  • Har du en bachelorgrad i administrasjon eller jus? Flott! Du er også velkommen til å søke om du heller har samlet mye relevant erfaring? 
  • Har du vært med på innkjøps- og anskaffelsesprosesser før? Det er veldig bra, for vi ser etter noen som kjenner til dette. 
  • Kan du bruke og tilpasse avtalemaler? Da er du allerede et steg foran, for den typen kunnskap er gull verdt hos oss. 
  • Har du gode språkferdigheter i norsk og engelsk? 

Med dette på plass, kan vi være en god match. 

Stillingen er en del av faggruppen «Kvalitet og sikring». En av hovedoppgavene til dette teamet, er å sørge for at alt vi leverer holder topp kvalitet. I tillegg tar teamet hånd om sikring og beredskap og passer på at både de fysiske og digitale verdiene våre er trygge. Vi sjekker at alt går som det skal gjennom revisjoner, og sørger for at SINTEF etterlever relevant lovverk. Du er, tross alt, en del av SINTEFs største institutt, et sted hvor vi i stab tar vårt arbeid like seriøst som forskerne tar deres innovasjoner. 

Nå som du vet hva en arbeidshverdag som kontrakts- og innkjøpskoordinator kan by på, lurer du kanskje på hvordan det er å jobbe i SINTEF? 

Ved å jobbe i SINTEF Industri: 

  • får du en unik mulighet til å vokse faglig og personlig i et internasjonalt miljø 
  • blir du en del av en arbeidskultur som verdsetter samarbeid, innovasjon og en proaktiv tilnærming til utfordringer.
  • får du mulighet til å bidra til en bærekraftig fremtid. 
  • er du på et sted der vi ligger i forkant av teknologisk og vitenskapelig innovasjon. 
  • blir du til en del av et fellesskap med nærmere 550 kollegaer. 
  • bidrar du til å fremme grønn omstilling i både norsk og europeisk næringsliv. 

Hvis dette høres bra ut, send i så fall en søknad og CV til oss.

Vi ser frem til å høre fra deg. 

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen

Powered by Labrador CMS