Ledig stilling ved SINTEF

EU - rådgiver (SINTEF Ocean)

Søknadsfrist: 20.10.2019

Vil du være med å forme fremtidens kunnskapssenter for havromsteknologi?

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn

Nøkkelen til mange av vår tids utfordringer finnes i havet. SINTEF Ocean utvikler fremtidens havindustrier innen områdene mat, energi, miljø og transport. Vi har vekstambisjoner, og utvikler organisasjonen for etablering av Ocean Space Centre. Instituttet har som mål å øke andelen EU-prosjekter fremover og vi trenger å styrke vår administrative kompetanse og kapasitet. EU-rådgiveren skal bistå i prosjektutvikling gjennom markedsføring av kompetanse og utforske og søke prosjektmuligheter i samarbeid med forskere og forretningsutviklere. Den skal hjelpe forskere som søker og gjennomfører EU-prosjekter gjennom å gi administrativ støtte, evaluere og kvalitetssikre søknader, og sørge for at maler og lignende er tilgjengelige for de som trenger det. I tillegg skal EU-rådgiveren bidra at forskere og ledere har informasjon om utlysninger og relevant informasjon om EU-forskning og bistå med analyser og statistikk for EU-arbeidet i instituttet.

Vi ønsker deg som har:

  • europastudier, statsvitenskap eller annen relevant utdannelse på masternivå
  • vilje og evne til å utføre et bredt spekter av oppgaver både administrativt og strategisk
  • meget gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk

Vi søker en lagspiller som evner å bygge gode relasjoner. Av personlige egenskaper vil vi blant annet legge vekt på at du er initiativrik, ryddig og strukturert, har god gjennomføringsevne og er både serviceinnstilt og løsningsorientert. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Vi tilbyr:

  • Et godt, dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø som verdsetter mangfold
  • En variert og fleksibel arbeidshverdag i det som er kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver senest i år
  • Unike muligheter til faglig og personlig vekst i et kompetansemiljø hvor 55% av våre forskere har doktorgrad
  • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger, velferdsordninger og en konkurransedyktig lønn.

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

Hjemmeside: www.sintef.com