LEDIG STILLING VED SINTEF

Administrasjonskoordinator

Søknadsfrist: 15.05.2022

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2100 medarbeidere fra 80 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn


Les mer om SINTEF her.

SINTEF Ocean driver forskning og innovasjon knyttet til havrommet for nasjonal og internasjonal industri. Vår ambisjon er å videreføre Norges ledende posisjon innenfor marinteknisk og biomarin forskning. Sammen med næringsliv og myndigheter utvikler vi fremtidsrettede løsninger for bærekraftig utnyttelse av havet. Selskapet har 340 ansatte og har hovedkontor i Trondheim med avdelinger i Tromsø, Hirtshals, Oslo, Ålesund og Bergen.

Vi søker en serviceinnstilt og fleksibel person som ønsker å være med på å forme fremtidens kunnskapssenter for havromsteknologi.

Nøkkelen til mange av vår tids utfordringer finnes i havet. SINTEF Ocean utvikler fremtidens havindustrier innen områdene mat, energi, miljø og transport. Vi har vekstambisjoner, og utvikler organisasjonen for etablering av Ocean Space Centre.

Som administrasjonskoordinator vil du blant annet få ansvar for oppfølging av resepsjon og spiseordning, forefallende oppgaver som adgangskontroll, innkjøp av kontorrekvisita og møbler samt innkjøp og administrering av it-utstyr.

Vi ønsker deg som har:

  • fullført videregående skole
  • vilje og evne til å utføre et bredt spekter av administrative og forefallende oppgaver
  • god kunnskap i bruk av Office 365
  • gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk og engelsk.

Vi søker en lagspiller som evner å bygge gode relasjoner. Av personlige egenskaper vil vi blant annet legge vekt på at du er initiativrik, serviceinnstilt, robust, fleksibel, løsningsorientert og har god arbeidskapasitet.

Vi tilbyr:

  • et godt, dynamisk og inkluderende arbeidsmiljø som verdsetter mangfold
  • en variert og fleksibel arbeidshverdag i det som er kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver senest i år
  • unike muligheter til faglig og personlig vekst i et kompetansemiljø hvor 55% av våre forskere har doktorgrad
  • meget gode pensjons- og forsikringsordninger, velferdsordninger og en konkurransedyktig lønn.

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen

Powered by Labrador CMS