Ledig stilling på Universitetet i Oslo

Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)
Blindern og Urbygningen (Foto: Wikimedia og Colourbox)

Instruktørtannleger med spesialitet

Søknadsfrist: 28.05.2021

Om stillingen

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo er Norges eldste og høyest rangerteforsknings- og undervisningsinstitusjon med 28 000 studenter og 7 000 ansatte. Faglig bredde og internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer gjør UiO til en viktig samfunnsaktør.

Det odontologiske fakultet (OD) er et av Europas ledende odontologiske fagmiljøer. Fakultetets forskere bidrar med topp forskning innen flere odontologiske felt og i samarbeid med nasjonale og internasjonale anerkjente forskningsgrupper.


Utdanningen er forankret i medisinen og biologien og med omfattende klinisk ferdighetstrening. Vi utdanner fremtidens tannleger og tannpleiere som tar et helhetlig behandlingsansvar for pasienten. Fakultetet tilbyr også ph.d.-utdanning og profesjonsrettet spesialistutdanning. Fakultetet er Norges største tannklinikk med ca. 50.000 pasientbesøk årlig, har ca. 450 ansatte og 450 studenter, og består av to institutter; Institutt for klinisk odontologi og Institutt for oral biologi.

Vi har for tiden ledig faste deltidsstillinger som instruktørtannleger med spesialistutdanning innen kjeveortopedi og periodonti ved Det odontologiske fakultet, Institutt for klinisk odontologi. Ledighet innen andre områder (oral kirurgi og oral medisin, oral protetikk, endodonti, kjeve- og ansiktsradiologi, pedodonti, kariologi) kan oppstå. Stillingsandel kan variere noe, med minste stillingsprosent på 20%.

Arbeidsoppgaver

I stillingen inngår det teoretisk og klinisk undervisning av spesialistkandidater, master- og bachelor studenter, i samarbeid med de øvrige fagavdelingene.

Kvalifikasjonskrav

 • Cand.odont eller mastergrad i odontologi og norsk autorisasjon som tannlege
 • Spesialistutdanning innen aktuell fagdisiplin
 • Arbeidserfaring som spesialist
 • Må kunne delta i behandling av alle pasientgrupper
 • Må kunne norsk språk flytende, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

Personlig egnethet vil bli vektlagt, og vi ønsker deg som har:

 • Gode samarbeidsevner
 • God evne til kommunikasjon og evne til å formidle

Vi tilbyr

 • Lønn som instruktørtannlege med godkjent spesialitet, stillingskode 1353, fastsettes etter individuell vurdering innenfor et spenn mellom kr 597 000 og kr 643 000 (ltr 66-70), avhengig av kompetanse og ansiennitet
 • God pensjonsordning i Statens Pensjonskasse

Søknaden skal inneholde

Søknaden skal inneholde

 • Søknadsbrev (motivasjon for å søke)
 • CV
 • Vitnemål og attester
 • Liste med 2-3 referanser (navn, tilknytning til søker, epostadresse og telefonnummer)

Vi gjør oppmerksom på at alle dokumenter må være på et skandinavisk språk eller engelsk. Eventuelle oversettelser må være attesterte.

Søknaden blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Sørg derfor for at søknaden tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.

Søknad med vedlegg sendes inn via UiOs rekrutteringssystem Jobbnorge.

Andre opplysninger

I henhold til offentlighetsloven § 25, 2. ledd kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten.

Inkludering og mangfold er en styrke. UiO har et personalpolitisk mål om å oppnå en balansert kjønnssammensetning. Videre ønsker vi medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju.

Universitetet i Oslo har en overtakelsesavtale for alle ansatte med formål å sikre rettighetene til forskningsresultater m.m.

Kontaktinformasjon

 • Fagleder Avdeling for kjeveortopedi Vaska Vandevska-Radunovich, tlf 22852247, e-post [email protected]
 • Klinikksjefsjef Klinikk for allmenn odontologi-voksen Tom A. Barkvoll, tlf 22852068 / 94816222, e-post: [email protected]

Søk på stillingen

Powered by Labrador CMS