LEDIG STILLING VED SINTEF

IT-Sikkerhetsrådgiver

Søknadsfrist: 16.02.2024

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2100 medarbeidere fra 80 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner. 

Vår visjon: Teknologi for et bedre samfunn 

Les mer om SINTEF her.

Er du klar for en fri, fleksibel og dynamisk arbeidsdag hvor du kan utvikle deg selv og IT-sikkerheten til en av Europas mest fremtredende forskningsinstitusjoner?

SINTEF søker en IT-Sikkerhetsrådgiver med lidenskap for trygg teknologi og innovasjon. Bli en del av et team som er i frontlinjen for å forme SINTEFs digitale sikkerhetslandskap.

I denne sentrale rollen vil du bidra direkte til utviklingen av nye, banebrytende tjenester og forretningsmodeller. Din interesse og ekspertise innen informasjonssikkerhet vil være viktig for å beskytte og forbedre våre arbeidsprosesser og systemer. Arbeidsoppgaver kan spenne fra risikoanalyse og arkitektur til sikkerhetskultur, SecDevOps og policyutforming. Din rolle vil uansett bli mangfoldig og engasjerende i det som er kåret til Norges beste arbeidsplass i en årrekke.

Vi tilbyr deg en unik mulighet til å arbeide i et stimulerende miljø i Oslo eller Trondheim, hvor du vil samarbeide med ledende eksperter og bidra til banebrytende prosjekter.

Som av oss i SINTEF, vil du nyte godt av et dokumentert godt og inkluderende arbeidsmiljø, stor fleksibilitet, og unike muligheter for både faglig og personlig vekst.

Vi tilbyr også attraktive betingelser og fremragende pensjons- og forsikringsordninger.

Er du klar for det neste steget og bidra til teknologi for et bedre samfunn?

Kontakt IT-sjef Snorre Aasheim Ness, tlf. 93 21 20 37 eller IT-sikkerhetsleder Stig Henning Verpe, tlf. 93 48 05 15 for en helt uforpliktende prat.

Vi behandler selvfølgelig alle henvendelser konfidensielt.

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen

Powered by Labrador CMS