LEDIG STILLING VED SINTEF

HR-rådgiver

Søknadsfrist: 28.11.2021

SINTEF

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2000 medarbeidere fra 75 nasjoner og en årlig omsetning på over tre milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn.

SINTEF Digital driver forskning og innovasjon innenfor digitale teknologier, teknologiorienterte samfunnsfag og helse. Vår flerfaglige kunnskapsbase benyttes på tvers av alle bransjer, og hjelper våre kunder med å utnytte og møte mulighetene som skapes av digitalisering og digital transformasjon.

I SINTEF har vi ambisjon om å være et verdensledende forskningsinstitutt. For å oppnå dette er fremragende støttetjenester til forskere og ledere viktig, og vi har en ambisjon om å levere HR-tjenester i verdensklasse.

Som medlem i vårt HR-team i SINTEF Digital vil du bli vår drivkraft for samarbeidet med relevante studentmiljø for å sikre kontakt og etablere gode relasjoner med våre fremtidige kolleger. I tillegg vil du jobbe spesielt med rekruttering og onboarding, og støtte ledere og ansatte gjennom ansattreisen.

Sentrale oppgaver vil være:

 • Bemanningsplanlegging, rekruttering og onboarding
 • Profilering og tiltrekking
  • Være en samlende figur for SINTEF Digital mot relevante studentmiljøer og studentorganisasjoner
  • Holde oversikt over profileringsaktiviteter som messer og bedriftspresentasjoner, og sikre tilstedeværelse fra SINTEF Digital
  • Holde oversikt over, publisere og administrere våre sommerjobber og lage et godt opplegg for studentene som tilbringer sommeren hos oss
  • Publisere muligheter for samarbeid med oss, for eksempel ifm masteroppgaver, doktorgrader og deltakelse i forskningsprosjekter
 • Personaladministrasjon, inkludert registrering og oppfølging av ansatte, analyser og bruk av HR data
 • Operativ lederstøtte og rådgivning innen HR

Vi ser etter deg som:

forstår at vi som HR-funksjon skal legge til rette for at menneskene i organisasjonen lykkes og trives. Du må være interessert i å bli kjent med våre fremtidige kolleger, dreven i rekruttering, opptatt av å legge til rette for god opplæring og utvikling, og være en bidragsyter for å skape et godt arbeidsmiljø - både i teamet og i SINTEF Digital.

I HR driver vi kontinuerlig forbedring av egne tjenester og prosesser, og vi skal være en profesjonell og god partner for linjen vår. Det er derfor viktig at du søker etter tilbakemeldinger, ser forbedringsmuligheter, ikke er redd for endring, og tar i et ekstra tak når det kreves.

Du er serviceinnstilt, god på relasjonsbygging, trygg på engelsk og norsk, og jobber effektivt for å ta unna arbeidsoppgavene. Ledere og ansatte opplever deg som en effektiv og god sparringspartner og støttespiller innenfor dine ansvarsområder. Du lykkes med å sette ting i system, og trives med mange baller i lufta.

Vi leter etter deg som har relevant utdanning på minst bachelornivå, og som brenner for HR som fagområde. Du har minst 3 års relevant erfaring fra HR i en stor virksomhet, og er sertifisert i bruk av Cut-e/Aons testbatteri. Det er en fordel om du allerede har et nettverk inn mot studentmiljøene ved NTNU og/eller UiO.

Vi tilbyr:

 • Et dynamisk arbeidsmiljø som verdsetter mangfold, initiativ og god ledelse 
 • En variert og fleksibel arbeidshverdag, som gir deg stor mulighet for egen påvirkning  
 • Muligheter for faglig og personlig utvikling i et anerkjent høykompetansemiljø
 • Et sosialt og kreativt arbeidsmiljø hvor mennesket er i sentrum
 • Gode pensjons-, forsikrings- og velferdsordninger
 • Konkurransedyktig lønn

Stillingen rapporterer til HR-sjef og er plassert i stab i SINTEF Digital. Arbeidssted vil være Trondheim eller Oslo. Reisevirksomhet må påregnes da tilstedeværelse ved begge lokasjoner forventes.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søk på stillingen

Spørsmål om stillingen:

Hjemmeside: www.sintef.com

Powered by Labrador CMS